Neler Yeni

Çözüldü✓ Logitech G300S alınır mı

GenoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Özağdaş
Hepsiburada dan 410 TL'ye G300s mouse aldım sizce bu paraya daha iyi bişey alınabilirmi

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Kronik tuş basmama problemi oluyor ben önermem

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
mERT
Double click problemi oluyor uzun sure kullaninca switchin icini acip yay kismini igne ile biraz esnetince yeni gibi kullanıyorsun ama suanki fiyati yuksek bence

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Bu modeli tercih ettim ve 3 ay kadar dayanabildim. 2k monitörde 2500 dpi yetersiz geliyordu ve Logitech'in eski gaming software yazılımı ile kullanıldığı için pek kullanışlı değil. Razer Deathadder v2 mini modeline geçtim ve epey rahatladım. Yazılım açısından da, lazer optik tuşları bakımından da devasa bir fark var 100tl daha verebiliyorsanız tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ANIL AKSOY
Hepsiburada dan 410 TL'ye G300s mouse aldım sizce bu paraya daha iyi bişey alınabilirmi
Yaklaşık 1 sene sonra sağ ve sol tuşlarında ya çift basma ya da basmama sorunu yaşadım. Kronikmidir bilmem ama kullanımdan olduğunu sanmıyorum. Yine de herkes aynı tecrübeyi yaşıcam diye bir şey yok. Genel anlamda çok işlevsel bir mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Double click problemi oluyor uzun sure kullaninca switchin icini acip yay kismini igne ile biraz esnetince yeni gibi kullanıyorsun ama suanki fiyati yuksek bence
Bu sorun bende de var ve çözemedim. İçini mi açim :))

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
mERT
Yaklaşık 1 sene sonra sağ ve sol tuşlarında ya çift basma ya da basmama sorunu yaşadım. Kronikmidir bilmem ama kullanımdan olduğunu sanmıyorum. Yine de herkes aynı tecrübeyi yaşıcam diye bir şey yok. Genel anlamda çok işlevsel bir mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sorun bende de var ve çözemedim. İçini mi
şu şekilde fakat onu yerinden çıkardıktan sonra takması 15dk falan sürdü biraz zor o yüzden onu çıkarmadan iğne yardımıyla o hareketi yaparsan daha iyi olur.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,070
İsim
yusuf ecer
Hayatımda gördügüm en tatlı tutuşlu ama en dayanıksız mouse olabilir. Özellikle lol veya devamlı olarak fps oynuyorsanız ya sağ click ya sol click kesinlikle bozulacaktır. Yaklaşık 5tanesi de aynı sorunu yaşadıktan sonra buna ister istemez kanaat getirdim:D

GenoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit Özağdaş
Eyvallah hepinize teşekkür ederim

Top Bottom