çok küçük küçüğündd küçüğü en küçüğüHepsiburada dan 410 TL'ye G300s mouse aldım sizce bu paraya daha iyi bişey alınabilirmi
Yaklaşık 1 sene sonra sağ ve sol tuşlarında ya çift basma ya da basmama sorunu yaşadım. Kronikmidir bilmem ama kullanımdan olduğunu sanmıyorum. Yine de herkes aynı tecrübeyi yaşıcam diye bir şey yok. Genel anlamda çok işlevsel bir mouseHepsiburada dan 410 TL'ye G300s mouse aldım sizce bu paraya daha iyi bişey alınabilirmi
Bu sorun bende de var ve çözemedim. İçini mi açim )Double click problemi oluyor uzun sure kullaninca switchin icini acip yay kismini igne ile biraz esnetince yeni gibi kullanıyorsun ama suanki fiyati yuksek bence
Yaklaşık 1 sene sonra sağ ve sol tuşlarında ya çift basma ya da basmama sorunu yaşadım. Kronikmidir bilmem ama kullanımdan olduğunu sanmıyorum. Yine de herkes aynı tecrübeyi yaşıcam diye bir şey yok. Genel anlamda çok işlevsel bir mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sorun bende de var ve çözemedim. İçini mi
Alınmaz kesinlikle önermem kronik sorunu bol olan mouse.Hepsiburada dan 410 TL'ye G300s mouse aldım sizce bu paraya daha iyi bişey alınabilirmi