Çözüldü✓ Logitech G300S alınır mı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

GenoX

80+
Reaksiyon skoru
5
Hepsiburada dan 410 TL'ye G300s mouse aldım sizce bu paraya daha iyi bişey alınabilirmi

3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Kronik tuş basmama problemi oluyor ben önermem

Double click problemi oluyor uzun sure kullaninca switchin icini acip yay kismini igne ile biraz esnetince yeni gibi kullanıyorsun ama suanki fiyati yuksek bence

Bu modeli tercih ettim ve 3 ay kadar dayanabildim. 2k monitörde 2500 dpi yetersiz geliyordu ve Logitech'in eski gaming software yazılımı ile kullanıldığı için pek kullanışlı değil. Razer Deathadder v2 mini modeline geçtim ve epey rahatladım. Yazılım açısından da, lazer optik tuşları bakımından da devasa bir fark var 100tl daha verebiliyorsanız tavsiye ederim.

Hepsiburada dan 410 TL'ye G300s mouse aldım sizce bu paraya daha iyi bişey alınabilirmi
Yaklaşık 1 sene sonra sağ ve sol tuşlarında ya çift basma ya da basmama sorunu yaşadım. Kronikmidir bilmem ama kullanımdan olduğunu sanmıyorum. Yine de herkes aynı tecrübeyi yaşıcam diye bir şey yok. Genel anlamda çok işlevsel bir mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Double click problemi oluyor uzun sure kullaninca switchin icini acip yay kismini igne ile biraz esnetince yeni gibi kullanıyorsun ama suanki fiyati yuksek bence
Bu sorun bende de var ve çözemedim. İçini mi açim :))

Yaklaşık 1 sene sonra sağ ve sol tuşlarında ya çift basma ya da basmama sorunu yaşadım. Kronikmidir bilmem ama kullanımdan olduğunu sanmıyorum. Yine de herkes aynı tecrübeyi yaşıcam diye bir şey yok. Genel anlamda çok işlevsel bir mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun bende de var ve çözemedim. İçini mi
şu şekilde fakat onu yerinden çıkardıktan sonra takması 15dk falan sürdü biraz zor o yüzden onu çıkarmadan iğne yardımıyla o hareketi yaparsan daha iyi olur.

Hayatımda gördügüm en tatlı tutuşlu ama en dayanıksız mouse olabilir. Özellikle lol veya devamlı olarak fps oynuyorsanız ya sağ click ya sol click kesinlikle bozulacaktır. Yaklaşık 5tanesi de aynı sorunu yaşadıktan sonra buna ister istemez kanaat getirdim:D

Eyvallah hepinize teşekkür ederim

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
dünyanın en iyi mouse 2012 den beri kullanıyorum gm8 switch taktım yağ gibi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,264
Üyeler
187,018