Logitech G300S nasıldır?

G300s çok eskidi boyutları hemen hemen aynı olan viper mini var kullanıyorum memnunum eliniz 18 cm ve üstüyse önermem claw harici tutamazsınız önerebileceğim başka bir model yok adında mini var diye herkes aşırı küçük bir mouse sanıyor ama g300s'ten bir tık daha geniş
Hocam bende Gamepower Bane'den razer viper miniye geçiş yaptım Gamepower'da hızlı mouse dönüşlerinde takılma oluşuyordu.

Hocam bende Gamepower Bane'den razer viper miniye geçiş yaptım Gamepower'da hızlı mouse dönüşlerinde takılma oluşuyordu.
Onu yaşamadım da makroyu çalıştırırken özgür hareket etme sorunu var silah sekerken müdale edemiyorum. Sanırsam viper miniyi indirim kuponuyla felan bir şekilde 300 liraya alabilirim sanırım.

Scroll çok sert ya alalı neredeyse bir yıl oldu hâlâ alışamadım bazende basmama sorunu oluyor değişim için göndermeyi düşünüyorum ama razer servisinin şikayetvar sayfasını ve ilgisizliğini gördükten sonra vazgeçtim klavyem blackwidow elite ledlerden biri patlak kulaklığım kraken for console kablosunda sıkıntı var mouse viper mini ondada bahsettiğim scroll sorunu var ama hiçbiri için servise göndermedim sizde basmama sorunu yaşıyor musunuz?

Scroll çok sert ya alalı neredeyse bir yıl oldu hâlâ alışamadım bazende basmama sorunu oluyor değişim için göndermeyi düşünüyorum ama razer servisinin şikayetvar sayfasını ve ilgisizliğini gördükten sonra vazgeçtim klavyem blackwidow elite ledlerden biri patlak kulaklığım kraken for console kablosunda sıkıntı var mouse viper mini ondada bahsettiğim scroll sorunu var ama hiçbiri için servise göndermedim sizde basmama sorunu yaşıyor musunuz?
İlk defa sizden duyuyorum bende öyle bir sorun yok

g300s ben önermem zamanında 3 defa aldım 3 ünde de belli müddet sonra tıklamama sorunu ile karşılaştım tabi karşılaşmayanda belki vardır ama önermem

Son düzenleme:
g300s iyidir fakat ömrü 2 yıldır haberiniz olsun. 2 yıl içinde kesin bir sorun çıkarıyor. Ama ben çok beğendiğim ve elime tam oturduğu için 2 kere aldım totalde 4 yıl kullandım. Tabi uygundu o zamanlar fiyatı ilkini 60 2. yi 75 e almıştım.

g300s iyidir ama fosildir. Bi süre sonra denildiği gibi cortluyor. Allahtan mouseda büssürü switch tuş var. Gidip gidip ön yüzdeki kullanmadğım tuşların switchlerini söküp söküp sağ sol tıklara taktım. galiba 10.cu seneyi hala birlikte geçiriyoruz. Ancak ne onda değişecek switch kaldı ne bende uğraşacak güç. Bir sonraki bozulmada veda edeceğiz.

g300s iyidir fakat ömrü 2 yıldır haberiniz olsun. 2 yıl içinde kesin bir sorun çıkarıyor. Ama ben çok beğendiğim ve elime tam oturduğu için 2 kere aldım totalde 4 yıl kullandım. Tabi uygundu o zamanlar fiyatı ilkini 60 2. yi 75 e almıştım.
Ben yaklaşık 2016 da almıştım, hala çalışıyor sağlam. Bence ömür dediğiniz şey kullanıma bağlı. Sol tıklama switchinde problem oldu tıklamıyordu. İçini açıp kendim hallettim daha iyi tıklıyor.(Bu sorun 2 sene önce falan oldu.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,284
Üyeler
195,324
Son üye
ibows36
Geri