❌İndirim Bitti! G300s 100 TL indirim

8888888888888888. Herkes anlamaz.

Bu fiyata alınmaz, aman diyim yapmayın

Evereset SGM-X7 Alıcam da nerden önerirsiniz almalı? Minecraftta jitter click yapcam double click tuşuda var

Sene 2014, G300S yoktu o zamanlar, G300 halini GOLD mağazasından 80 TL'ye almıştım, 2020 de emekli olmuştu kendisi :( Sebebi ise ellerimin büyümesiydi :D Elleri büyük olan kişiler varsa şuan kullandığım Bloody W60 MAX gibi sensörü daha gelişmiş ve yazılımı daha kapsamlı mouselara bakabilirler. Onun dışında fiyatının bu denli artması cidden çok üzücü, indirimden yararlanıp alana şimdiden hayırlı olsun, iyi forumlar...

8 yıldır kullandığım tek mouse olur kendisi hala taş gibi çalışıyor. Kenarındaki deri gibi olan yerler 8 senede baya aşındı ama hala severek kullanıyorum. yine de bu fiyat fazla gibi geldi

Hala kullanıyorum yıllar geçti banamısın demedi razer ile steel series var kablosuz 10 dk kullanamadım çöp alayı G300 hepsinden kat kat iyi.

Ürünü SICAK FIRSATLAR başlığı altında açtım. Varsa daha iyi daha uygun olanı paylaşın diyelim ki eyvallah.
Faydalı bilgileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Forumda birden fazla konu var "öneri mouse seçimiyle" alakalı. Burada yazılan ve orada yazılı olmayan öneri ve bilgiler var lütfen gidin oralara da yazın.
İyi forumlar herkese.

Knightçılar bilir bu mouse un değerini güzel makro oluyor tuşlar sayesinde yeni nesil mouseler daha güzel de bunun yeri ayrı

2 sene önce a101den 150 liraya almıştım. ha hiç beğenmiyorum da logitech fena değildir sağlamdır ama abi bu mouse hiç ergonomik değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,396
Üyeler
185,091
Son üye
raivis
Geri