kablonun usb kısmı koptu bende mousenin içinin açtım kablo mouseye fotoğraftaki gibi soketle takılmış bende soketı çıkardım şimdide böyle soketli bir kablo arıyorumOrası kablonu neresi? USB kısmı mı?
Öyle kablolar sadece Aliexpress'de ve Banggood'da var diye biliyorum.kablonun usb kısmı koptu bende mousenin içinin açtım kablo mouseye fotoğraftaki gibi soketle takılmış bende soketı çıkardım şimdide böyle soketli bir kablo arıyorum
aliexpresste gördümde vergiden filan bahsettiler nasıl oluyor aliexpressten ürün alırken bir bilgin varmı acabaÖyle kablolar sadece Aliexpress'de ve Banggood'da var diye biliyorum.
Vergiyi kapıdan ödüyorsunuz, odemenin zor bir kismi yok.aliexpresste gördümde vergiden filan bahsettiler nasıl oluyor aliexpressten ürün alırken bir bilgin varmı acaba
Geliyor ama çok gelmiyor diye biliyorum.aliexpresste gördümde vergiden filan bahsettiler nasıl oluyor aliexpressten ürün alırken bir bilgin varmı acaba
mesela 20 tllik bir ürünün ortalama vergisi ne kadardır toplamdaVergiyi kapıdan ödüyorsunuz, odemenin zor bir kismi yok.
8.80 tl min diye biliyorum ben, cok bilgili degilim bu konudamesela 20 tllik bir ürünün ortalama vergisi ne kadardır toplamda
aslında onu merkak ettim
tamamdır çok teşekkür ederim8.80 TL min diye biliyorum ben, cok bilgili degilim bu konuda