•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
Bence gayet güzel bir mouse. Hele özel renkleriyle süper bence. Sadece fiyatı nasıl bu kadar artmış ona şaşırdım.Logitech G305 Lightspeed mouse nasıldır kullanan varmı oyunlarda herhangi bir gecikme vs varmı?
Logitech firması bana gonderdide bugün kargoda şuan 1 haftaya elimde olur rengi Türkiye'de olmayan mint rengi
Mint rengi Türkiye'de baktimda yokmuş sadece yabancı ülkede var bana 3 tane renk sundular bende bu rengi seçtim farklılık olsunBence gayet güzel bir mouse. Hele özel renkleriyle süper bence. Sadece fiyatı nasıl bu kadar artmış ona şaşırdım.
Size niye gönderdiler ?Logitech G305 Lightspeed mouse nasıldır kullanan varmı oyunlarda herhangi bir gecikme vs varmı?
Logitech firması bana gonderdide bugün kargoda şuan 1 haftaya elimde olur rengi Türkiye'de olmayan mint rengi
Logitech g203 versiyonunda sorun vardı bendeki bende g305 istedim onlarda sizlere bakıp donucez dediler ve bana bu mouse gönderdiler.Size niye gönderdiler ?
Logitech in müşteri memnuniyeti çok iyi hiç pişman etmiyorlar hayırlı olsun ekşi mouseunuzdan çok daha iyiLogitech g203 versiyonunda sorun vardı bendeki bende g305 istedim onlarda sizlere bakıp donucez dediler ve bana bu mouse gönderdiler.
Eyw sağol renk olarak Türkiyede olmayan rengi istedim biraz değişik renk gelince deneyimlerimi yazarımLogitech in müşteri memnuniyeti çok iyi hiç pişman etmiyorlar hayırlı olsun ekşi mouseunuzdan çok daha iyi
Seçimin güzelmiş umarım beğenirsinEyw sağol renk olarak Türkiyede olmayan rengi istedim biraz değişik renk gelince deneyimlerimi yazarım
EywSeçimin güzelmiş umarım beğenirsin
Kda bende secicektim sonra Türkiyede olmayan rengi seçtimBen KDA serisindekini almayı düşünüyorum baya güzel.
Elim küçük sayılır, cuk oturuyor. Sensörü harika her zeminde algılıyor.Logitech G305 Lightspeed mouse nasıldır kullanan varmı oyunlarda herhangi bir gecikme vs varmı?
Ozaman bende memnun kalırımElim küçük sayılır, cuk oturuyor. Sensörü harika her zeminde algılıyor.
Ben çok çok memnunum.
Aynen kda klavyesi çok iyi yaKda bence iyi ama tek mouse öyle olursa çok uyumsuz olur klavye fln da kda olursa alınabilir ama