Çözüldü✓ Logitech g305 mi logitech g203 mü

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarıma mouse almayı düşünüyorum fakat logitech markasının 2 modeli arasında kaldım hangisi daha iyi ??

2sini de kullandım 2sinin de hiçbir sorununu görmedim kablosuz tavsiye ederim duracell pil takınca çok uzun süreler kullanabiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 2side hala çalışıyor g203 kardeşim kullanıyor (4 yıl oldu) g305 ben kullanıyorum (2 yıl oldu) 2side sorunsuz

G203 kullanıyorum steelseries'tan geçtim başta çok hafif geldi. Tık'ı falan da çok yumuşak ama sorunsuz yani kroniğine falan rastlamadım. Epey uzun zaman oldu alalı

2sini de kullandım 2sinin de hiçbir sorununu görmedim kablosuz tavsiye ederim duracell pil takınca çok uzun süreler kullanabiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 2side hala çalışıyor g203 kardeşim kullanıyor (4 yıl oldu) g305 ben kullanıyorum (2 yıl oldu) 2side sorunsuz
G305 aldım yaklaşık 4 gündür kullanıyorum bi hata başıma gelmedi umarım da gelmez. pişman değilim, öneriniz için teşekkürler

G305 aldım yaklaşık 4 gündür kullanıyorum bi hata başıma gelmedi umarım da gelmez. pişman değilim, öneriniz için teşekkürler
hayırlı olsun hocam valla ben de uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım

uzun zamandır g203 kullanıyorum en ufak sorunu yok ama elbette teknolojik ürün şansa denk gelebiliyor sorunlusu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,190
Son üye
AeternaVictrixx
Geri