Neler Yeni

Logitech g305 Son güncellemeden sonra takılmaya başladı

predator

80+ Silver
Son güncellemeden sonra bugün oyunda takılmalar olduğunu farkettim. Pil olarak duracell kullanıyorum ve panelden baktığımda durumu 'iyi' gözüküyor yani pilde değil yazılımda bnir sorun var.
Kasayla mouse arasında 1 metre vardır yoktur.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tüm ekipmanlarım Logitech sayılır. G-HUB programı son dönemlerde her güncellemede sorun çıkarır oldu. Çözüm olarak eski bir sürümü kurdum ve ayarlardan otomatik güncelleştirmeleri kapattım. Birkaç aydır böyle kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Şu an kullandığım sürüm 2020.10.6293. Bu sürümü aratıp indirebilirsin. İndirdiğin setup dosyasını da silme her kurulumda onu kurarsın. Güncellemelerin pek bir faydası olmuyor zaten. Benim mouse da 305 bu arada. G-Hubı güncelleyince makrolarım çalışmıyor mesela.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Son güncellemeden sonra bugün oyunda takılmalar olduğunu farkettim. Pil olarak duracell kullanıyorum ve panelden baktığımda durumu 'iyi' gözüküyor yani pilde değil yazılımda bnir sorun var.
Kasayla mouse arasında 1 metre vardır yoktur.

1-2 defa bende de oldu. İçinden çıkan USB uzatma kablosunu kullanarak alıcı-veri 20cm kadar indirgedim çok daha iyi oldu. Laptop'ta eski g hub sürümü ile sıfır sıkıntı idi ben de sorunu yazılım değil de uzaklık olarak düşünmüştüm. Demek ki yazılımsal olma ihtimali de var.

bythmn'nin dediği sürümü denicem. :)

Top Bottom