The GodFather
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 988
G402: 250 TL
Basilisk: 410 TL
Sizce hangisini almalıyım
Hocam deathadder essential nasıldır?G203.
Sırf elim büyük olduğu için çekiniyorum yoksa düşünmem 150tlye.Memnun arkadaşlar bol. ama ben G203-G102 taraftarıyım.
G102'nin fiyatı ucuz baya.
![]()
Logitech G G102 LIGHTSYNC RGB Oyuncu Mouse
G102 gaming mouse, çeşitli canlı renk seçenekleriyle oyun sürenizi en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlar.www.gaming.gen.tr
Benim elimde büyük. mouse küçük değil.Sırf elim büyük olduğu için çekiniyorum yoksa düşünmem 150tlye.
250tlye varsa 402G402: 250 TL
Tuf gaming M3 nasıl duruşu güzel gibi rival 3e göre.Rival 3 dusundun mu suan 230 liraya satiliyor gamin.gen de
Ben rival 3 u tercih ederdimTuf gaming M3 nasıl duruşu güzel gibi rival 3e göre.
Normalde de çok kararsız bir insanım bu kadar seçeneği görünce iyice kararsız kaldımBen rival 3 u tercih ederdim
İsimlerini soyledigin mouseler kotu kullanilmaz mouseler degil. Hangisini alirsan al uzun sure sorunsuz kullanacaksin. Bende razer bassiliks v2 vardi 1 sene boyunca kullandim gayet kullanisli ve kaliteliydi. Suan rival 3 kullaniyorum bu mouseden de memnunum kaliteli markaNormalde de çok kararsız bir insanım bu kadar seçeneği görünce iyice kararsız kaldım![]()