Logitech G403 Alınır mı?

ibobaran6333

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Arkadaşlar g403 almayı düşünüyorum elime çok rahat oturuyo ama tek korktugum yan lazer mouse olması fps oyunları oynuyorum ve herkes optik mouse öneriyo lazer olması benim için çok büyük bi eksi mi?

Optik Fare, hareketleri izlemek için LED ışıkları kullanır. Bu yüzden sadece opak yüzeylerde kullanılabilir. Lazer ışığı dar ve daha hedefli olduğu için Lazer fare hareketleri izlemede daha doğru ve hassastır. Ayrıca, optik fare, siyah veya parlak yüzeylerde doğru izleme konusunda zorluklarla karşılaşabilirken lazer fare neredeyse tüm yüzeylerde kullanılabilir.

Optik Fare, hareketleri izlemek için LED ışıkları kullanır. Bu yüzden sadece opak yüzeylerde kullanılabilir. Lazer ışığı dar ve daha hedefli olduğu için Lazer fare hareketleri izlemede daha doğru ve hassastır. Ayrıca, optik fare, siyah veya parlak yüzeylerde doğru izleme konusunda zorluklarla karşılaşabilirken lazer fare neredeyse tüm yüzeylerde kullanılabilir.
sence lazer fare nin bir eksisi varmı

Lazer fare daha hassas olduğu için en ufak bir harekette istemsizce aim oynayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,242
Üyeler
198,277
Son üye
cagkaan

Geri