G403 Hero Wireless diye bir mouse varmı ?
Bunu öneririm:
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G703 den mi bahsediyorsun ?
Prodigy bu dostum. Basilisk X Hyperspeed daha iyi olur.LOGITECH G403 PRODIGY KABLOSUZ GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G403 PRODIGY KABLOSUZ GAMING MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bence alma razer basilisk x hyperspeed daha mantıklı bir hareket olurSelam Dostlar g403 wireless alınır mı fps oyuncusyum rust ve cs oynuyorum 500 TL ye alıcağım 2. el sizce alınır mı garanti kutu vb şeyler duruyormuş
Rampage Fury Z Çıkacakmış yakında bekleyebilirseniz o alınabilir. Kablosuz olması zorunlu değilse Deathadder V2 de alabilirsin.isimi için özür dilerim o mouse bana çok ağır geliyor hafif mouse lazım bana
basislisk x daha iyi ama rival 3 bakabilirsin o zaman veya delikli mouselere çok hafif oluyorlarisimi için özür dilerim o mouse bana çok ağır geliyor hafif mouse lazım bana
bence bütçesi varken rampage saçma olurRampage Fury Z Çıkacakmış yakında bekleyebilirseniz o alınabilir. Kablosuz olması zorunlu değilse Deathadder V2 de alabilirsin.
rival 3 wireless alınır mı sencebasislisk x daha iyi ama rival 3 bakabilirsin o zaman veya delikli mouselere çok hafif oluyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence bütçesi varken rampage saçma olur
Alınabilir fakat Basilisk X Hyperspeed daha iyi ve ağırlıkları aynırival 3 wireless alınır mı sence