zatenkirilmisim
80+
Geçen konusu açılmıştı 1433 liraya geliyordu gümrükle birlikte yurt dışından. bu sefer direkt amazon tr satıyor
Logitech G435
Logitech G435
alınmaz, rampage crack yada bütçe arttırıp hyperx cloud core wireless yada g535 alınırGeçen konusu açılmıştı 1433 liraya geliyordu gümrükle birlikte yurt dışından. bu sefer direkt amazon tr satıyor
Logitech G435
akfjakfkskfjssjfalınmaz, rampage crack yada bütçe arttırıp hyperx cloud core wireless yada g535 alınır
açıklarsanız güzel olurakfjakfkskfjssjf
valla g535 bulaşılmaz ama bin tane sorun varalınmaz, rampage crack yada bütçe arttırıp hyperx cloud core wireless yada g535 alınır
g435 alıp mikrofon diye sucuk kullanacağıma g535 alırım hocamvalla g535 bulaşılmaz ama bin tane sorun var
steelseries kablosuz kulaklıkların fiyatları çok uçukBu kulaklığın mikrofonu çok kötü. Sürekli sesler kesik kesik gidiyor. Kalitesi de çok düşük. Alcaksanız aynı paraya muadillerine veya steelseries'in kablosuz kulaklıklarına bakın. Verdiğiniz paraya değsin
Hocam 1500 lirayı şu kalitedeki kulaklığa vereceğime 2000 liraya hiçbir sıkıntısı olmayan, mikrofonu harika çalışan, kendi yazılımı olan ve malzeme kalitesi sınıfı açısından en iyisi olan steelseries artics 1 wireless'a veririm. Kasım ayında g435 1100 lirayken almıştım 1 hafta içinde iade edip 1500 e artics1 satın aldım. Kesinlikle o paraya değer.steelseries kablosuz kulaklıkların fiyatları çok uçuk
hyperx cloud core wireless almak daha mantıklı geliyor banaHocam 1500 lirayı şu kalitedeki kulaklığa vereceğime 2000 liraya hiçbir sıkıntısı olmayan, mikrofonu harika çalışan, kendi yazılımı olan ve malzeme kalitesi sınıfı açısından en iyisi olan steelseries artics 1 wireless'a veririm. Kasım ayında g435 1100 lirayken almıştım 1 hafta içinde iade edip 1500 e artics1 satın aldım. Kesinlikle o paraya değer.