Logitech G435 LIGHTSPEED vs. HyperX CloudX

Ikisi kafa kafaya bir kulaklik fakat bende bunlar arasinda kaldim fakat G435 tercih ettim G435 kullaniyorum suanlik hafiflik konfor vs hersey var ve cok rahat kulaklik 4 5 saat kafanizda kalsa bile hissetmiyorsunuz. VE mikrofon kalitesi cok cok iyi böyle dahili bri mikrofonu olmayan kulaklik icin sesi gercek ses oalrak duyuyorsunuz internette bri cok tesst var.

Ikisi kafa kafaya bir kulaklik fakat bende bunlar arasinda kaldim fakat G435 tercih ettim G435 kullaniyorum suanlik hafiflik konfor vs hersey var ve cok rahat kulaklik 4 5 saat kafanizda kalsa bile hissetmiyorsunuz. VE mikrofon kalitesi cok cok iyi böyle dahili bri mikrofonu olmayan kulaklik icin sesi gercek ses oalrak duyuyorsunuz internette bri cok tesst var.
Benim de aslında hafif olduğu için aklım ona gidiyor. Ama forumda mikrofonun kötü oldığunu belirten arkadaşlar olmuş. Kulaklığın iç kısmını kumaş yapmamışlar. O kısım rahatsız eder mi acaba. Bir de mavi pembeli renk olanı 700 tl ye alabiliyorum. Kulaklık yurt dışından gelecek, performansı beğenmezsem iade seçeneğim olmayacağı için mavi pembe renkli olanı satabilir miyim o takıldı aklıma. Yoksa ben kullanırım takılmam renge falan.

G435 alman daha iyi olacaktır.

Benim de aslında hafif olduğu için aklım ona gidiyor. Ama forumda mikrofonun kötü oldığunu belirten arkadaşlar olmuş. Kulaklığın iç kısmını kumaş yapmamışlar. O kısım rahatsız eder mi acaba. Bir de mavi pembeli renk olanı 700 TL ye alabiliyorum. Kulaklık yurt dışından gelecek, performansı beğenmezsem iade seçeneğim olmayacağı için mavi pembe renkli olanı satabilir miyim o takıldı aklıma. Yoksa ben kullanırım takılmam renge falan.
Hocam mikrofonu gayet guzel testlere bakin ic kumasi ile ne yapacaksin ki olsada bir isine yaramayacak olmasada zaten kulagin degmiyor oraya.

Geri