🔥İndirim Logitech G502 X Plus Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Oyuncu Mouse - 4599 TL

Reaksiyon skoru
26
Logitech G502 X Plus 910-006172 Beyaz Lightspeed Hero Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse
Son 1 Ayın en iyi fiyatına düştü.

1749709249310.webp

Trendyoldan almak daha mantıklı gibi 20 tl daha kupon var ve 3 taksit fırsatı var amazonda 2 taksit var sanırım

4600tl verip bunu almak ,mantikli mi???? Bu ne allah aşkına ne özelliği var evi de süpürüyor mu bu paraya magnezyun satıyolardi

Bunun alanlar markaya para veriyorsunuz da logitechin bu kadar edeceğini düşünmüyorum

Hayatında çinli markalar dışında ürün kullanmamış insanlar apple kötüler gibi toplanmış kardeşim beğenmiyorsanız almayın ne toksik takılıyorsunuz logitechin bu kadar edeceğimi sanmıyorum diyenler var beyaz yakalıların yarısı logitech mx master 3s kullanıyor haberi yok

Hayatında çinli markalar dışında ürün kullanmamış insanlar apple kötüler gibi toplanmış kardeşim beğenmiyorsanız almayın ne toksik takılıyorsunuz logitechin bu kadar edeceğimi sanmıyorum diyenler var beyaz yakalıların yarısı logitech mx master 3s kullanıyor haberi yok
4.5K ediyor yani ha?

Beyaz yakalının magnezyum kasa paw3950 8khz mouse kullanacak hali yok ya

Kimin hangi ürünü nerede kullanacak nereden biliyorsunuz anlamıyorum adam geliştirici yada mimar ise o 8khz lik cihazın dışında pek alternatifi yok pek hakim değilseniz takılmayın bu konulara

bunun kablolu düz versiyonunu kullandım çok büyük ve ergonomi açısından berbat (bence) bunu alacağınıza mis gibi g pro x superlight var o da Logitech az daha fazla para verirsiniz en fazla

sabah sabah gülme krizine girdim. Arkadaş ya yanlış anlamış mevzuyu ya da diğeri yanlış anlatmış. Bu modelin fiyatına kat kat daha iyi ürünler var kısaca logitech adına konuşulmuyor aslında logitech alınmaz değil adam modelinden bahsetmiş olduğunu düşünüyorum ama yazmaya eriniyorlar biraz da yazma problemli oluyorlar o yüzden öyle anlaşılmıştır bence o kişi onu kastetmemiştir.

Kimin hangi ürünü nerede kullanacak nereden biliyorsunuz anlamıyorum adam geliştirici yada mimar ise o 8khz lik cihazın dışında pek alternatifi yok pek hakim değilseniz takılmayın bu konulara
Daha ucuza daha iyi sensörlü "marka" mouselar var hakimim merak etme

Geri