Sağolun hocam iletişime geçiyorum.İlk önce attığım linkten sağ altta sohbet sekmesi çıkacak oradan ilgili adımları takip ederek canlı desteğe bağlan. Oradan veya mail yolu ile dönüş yapacaklar. Logitechten gelen cevaba göre ya kendileri destek sağlar ya da itopyaya yönlendirirler. Önce logiteche yaz dememin sebebi eğer destek verirlerse itopyadan daha hızlı yardımcı olurlar.
Logitech Destek + Karşıdan Yükleme
support.logi.com
Rica ederim.Sağolun hocam iletişime geçiyorum.
Yazdım hocam canlı destek bekliyorum yada daha sonra mail gelecek sanırımİtopyaya hiç yazma bile hemen logitech müşteri hizmetlerine yaz yenisini gönderirler büyük ihtimal.
Benim başlarda yoktu.Yeni yeni başladı.Bende itopyadan G512 Almıştım ilk başlarda çift tıklama sorunu oluyordu ama sonradan kendi kendine düzeldi
Ben aldıktan 1-2 hafta sonra çift tıklama sorunu oluştu araştırdım bişi bulamadım düzelir düzelmezse yollarım dedim kendi kendine düzeldi sonradanYazdım hocam canlı destek bekliyorum yada daha sonra mail gelecek sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim başlarda yoktu.Yeni yeni başladı.
İlginç hocam bende bu garanti sürecini beklerken kullanmaya devam edecem ama gönderirim yüksek ihtimal.Ben aldıktan 1-2 hafta sonra çift tıklama sorunu oluştu araştırdım bişi bulamadım düzelir düzelmezse yollarım dedim kendi kendine düzeldi sonradan
Riske atmadan göndermen en doğrusu olur ben riske attım eğer düzelmeseydi iş çıkarabilirdi direk garantiye yollamak en iyi seçenekİlginç hocam bende bu garanti sürecini beklerken kullanmaya devam edecem ama gönderirim yüksek ihtimal.
Evet hocam yedek klavyemde var yadigar o yüzden sıkıntı olmaz benim için.Riske atmadan göndermen en doğrusu olur ben riske attım eğer düzelmeseydi iş çıkarabilirdi direk garantiye yollamak en iyi seçenek