Hiç açılmamış hali mi yoksa açılmış hali mibu arada 1900den gıder rahat ama benden soylemesı satmayıın mart ayına 2.300 satılır bu zamalr gelıyo
Sana bu kafayla cok dogal markaya bakipofff kaçırdım ben kaçırmadımda 30dk bakıştık asus değil diye
Elimde envai çeşit kulaklık var Logitech G Pro X Wireless bunlardan bir tanesi. Keyfe keder alacağım için çok da ihtiyaç değil. Alıp da fikri değişenler olursa diye yazdım Ama herkes birden rahatsız olmuş bundanozaman niye alsın niye satsın bari 1tl fark koysunda anlamı olsun hahaha
Haha saka bu cocuk yahala alsam mı fikrim yok
rog set yapıyorum bozmiyim dedim ufaktan pişman etmiş olabilir rog tarafında bana hitap eden bi kulaklık yok ve taksit kampnayası çok iyiydiSana bu kafayla cok dogal markaya bakip
30dk bakisman bile bu fiyatta mucize
abi ne şakası kararsızlık en kötü kararHaha saka bu cocuk ya
Hahaha amd kullancisirog set yapıyorum bozmiyim dedim ufaktan pişman etmiş olabilir rog tarafında bana hitap eden bi kulaklık yok ve taksit kampnayası çok iyiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi ne şakası kararsızlık en kötü karar
Başlıkta yazıyormuş görmedim pardonKaça düşmüştü de bitti?
bi kurtulamadım şu amddenHahaha amd kullancisi
kullanılmış halı yılbaşıdnan sorna rahat 2300 varHiç açılmamış hali mi yoksa açılmış hali mi
Bir ihtimal Amazon da olabilir aynı indirim. Sabredin.gelir mi acaba tekrar stok ya çok ihtiyacım vardı.
Amazon'da bu kulaklığın stoğu yok.Bir ihtimal Amazon da olabilir aynı indirim. Sabredin.