bu kulaklık oyun için kullanılır mı? fps valorant / hikayeli god of war tarzı oyunlar oynuyorum. şuanki kulaklığım rampage drop plus kablolu model. ben sırf kablosuz diye bu ürünü az önce satın aldım indirimdeyken. sizde kullanayım mı yoksa satayım mı?Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA
Logitech G535 LIGHTSPEED Siyah Kablosuz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile 981-000972 ITOPYA'dawww.itopya.com
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı yanlış mı yazdılar acaba
Bence kullanılmaz stüdyo kulaklığı bu. Müzik prodüktörleri için.bu kulaklık oyun için kullanılır mı? fps valorant / hikayeli god of war tarzı oyunlar oynuyorum. şuanki kulaklığım rampage drop plus kablolu model. ben sırf kablosuz diye bu ürünü az önce satın aldım indirimdeyken. sizde kullanayım mı yoksa satayım mı?
sanmambence g435 in fiyatı düşüreceklerdi bunu düşürdüler yanlışlıkla
Küçük değil daha alt modellerle karıştırdınız sanırım.yok küçük dandik bi kulaklık alanlar umarım araştırıp almıştır. rahatlık konusunda süper ama profesyonellik konusunda fiyata göre sıfır
ozaman niye alsın niye satsın bari 1tl fark koysunda anlamı olsun hahahaAldığı fiyattan satmak isteyen olur ise İstanbul içerisinde elden alırım. Üzerine kar koyup satmak isteyen arkadaşlar lütfen rahatsız etmesin teşekkürler.
normalde 1200 ama sna pazarlıkla 1600 olur(!)Aldığı fiyattan satmak isteyen olur ise İstanbul içerisinde elden alırım. Üzerine kar koyup satmak isteyen arkadaşlar lütfen rahatsız etmesin teşekkürler.