❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1200TL!!!

bu kulaklık nasıl 40 mm hoporlar çapı var şaşırtıcı gerçekten.

Fiyatı yanlış mı yazdılar acaba :unsure:
bu kulaklık oyun için kullanılır mı? fps valorant / hikayeli god of war tarzı oyunlar oynuyorum. şuanki kulaklığım rampage drop plus kablolu model. ben sırf kablosuz diye bu ürünü az önce satın aldım indirimdeyken. sizde kullanayım mı yoksa satayım mı?

yok küçük dandik bi kulaklık alanlar umarım araştırıp almıştır. rahatlık konusunda süper ama profesyonellik konusunda fiyata göre sıfır

bu kulaklık oyun için kullanılır mı? fps valorant / hikayeli god of war tarzı oyunlar oynuyorum. şuanki kulaklığım rampage drop plus kablolu model. ben sırf kablosuz diye bu ürünü az önce satın aldım indirimdeyken. sizde kullanayım mı yoksa satayım mı?
Bence kullanılmaz stüdyo kulaklığı bu. Müzik prodüktörleri için.

Aldığı fiyattan satmak isteyen olur ise İstanbul içerisinde elden alırım. Üzerine kar koyup satmak isteyen arkadaşlar lütfen rahatsız etmesin teşekkürler.

Aldım bankadan parayı çekti ama siparişlerime düşmedi.

bence g435 in fiyatı düşüreceklerdi bunu düşürdüler yanlışlıkla :D

beyler ıyımı dıye merak edenler ıcın rtıngs vs gıbı sıtelerden baktım bıraz cloud 2 ve cloud corea gore saf ses basslar tizler dip sesler mid sesler daha ıyı onlara gore bıraz daha ozellıkle saf ses olarak cok ıyımış bu kulaklık cloud 2 var bende gelınce ısteyene ufak bı ınceleme atarım
Post automatically merged:

bence g435 in fiyatı düşüreceklerdi bunu düşürdüler yanlışlıkla :D
sanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,052
Üyeler
190,850
Son üye
MAK1