Alıcısını bilemiyorum ancak kıyas üzerinden fiyat belirleyecek olursak sesi Cloud 2 kadar iyi görünüyor incelemede, Cloud 2 kablolu ve bu arkadaş kablosuz. Sırf burdan üzerine +400 lira yazmak gerek, en az. Cloud 2 herhalde 1200 civarında takılıyordu en son, kontrol etmedim, yani sırf burdan 1.6k görecektir, çok rahat. Gecikmesi kablosuz için çok düşük, 29ms. Buradan da fiyat çıkar, malzeme kalitesi vs de derken bence en azından 1800 var.
G435 ile kıyaslarsak bt hariç hemen her konuda önde, özellikle ses kalitesi çok mühim. Birçok kullanıcı ağırlık farkına bakmayacaktır dahi ancak bence önemli. Bu farkları göz önüne aldığında yine 1700 çok rahat geliyor.
Bir de bunların üzerine Logitech markasını yapıştırıyoruz ve ürünün G Hub desteği geliyor. Güncel piyasada bu kulaklığın ederi 1900 aşağısı değil bence ama 1900 olsaydı almazdım
Evet bence de o fiyatta alıcı bulması zor ama tr koşullarıyla beraber fiyatı inmeyecektir, sabit kalsa iyidir. Tabii düşerse herkes için daha iyi olur umarız düşer