sıfırı 2500 işte niye iptal ediyosunBen de yaşadım öyle yapayım sağol ama iptal edicem gibi indirim var diye aldık ama baksanıza şuna
g535 daha başarılı bir ürün önermem.Bu Logitech G535ürününü itopyadan satın aldım.
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Beyaz Kulaklık ile takas teklif ettim. Sarı siteden biriyle anlaştık.
İki üründe sıfır kutu içi ve aynı fiyat bandında olduğu için değişimi kabul etti.
Arkadaş ürünü incehesaptan 7 ay önce almış ve kutusunu dahi açmamış.
Kendisi de logitech arıyormuş. Bende corsair beyaz kulaklığını arıyordum.
Güzel değişim sağladık diye düşünüyorum. Düşünceleriniz neler?
Harbi öylekablolu isteyen olur diye attım knk aynısı
Kanka ederi öyle değil bencesıfırı 2500 işte niye iptal ediyosun
Ya kanka epeyden kulaklık mı karşılaştırıyon ciddenKanka 1200 liralık kulaklık ile karşılaştırmasını attım ben şahsen göremedim pek bi fark sanki normal fiyatı 2500 değil de 1500müş gibi geldi. Zaten g535 yeni çıkmış normal şartlarda gittikçe düşmesi lazım gibi fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence iyi başka bulursan bana da atar mısın
G735 için 2000TL çok olmuş, sadece kargo ödeyerek alabilirsiniz bence.bu ürünün ederi dediğiniz fiyatlar değil piyasa fiyatı her şeyi göstermez satıcı olmaz yüksek fiyat biçerler. bu üründe de satıcı yok. 2000den alanın da aklını sorgularım. muhtemelen black fridayde bunun abisi g735 2000den aşağı düşecek.
yurtdışı 100dolar aşşağı yukarı bu fiyatlara denk geliyorHarbi öyle
Kanka ederi öyle değil bence
g735 youtuberlar ile zamlanan bir ürün bir zamanlar herkesin kulağında bu kulaklığı gördük fiyatındaki anormal uçusu bilen biliyordur. bu kulaklıkların ederleri bunlar değil. düşüyorlar yavaş yavaş zaten hype azaldıkça zaman alacak biraz ama bir sonraki hype gelene kadar fiyatı yüksek olacak ne yazık ki. aynı ss kulaklıkları gibi..G735 için 2000TL çok olmuş, sadece kargo ödeyerek alabilirsiniz bence.
Baktım ve g435 1200 ise g535in ederi 1500 gibi geldi öyle 2500 falan filan ederi yok gibi yaniYa kanka epeyden kulaklık mı karşılaştırıyon cidden
435'in üstün yanları hafiflik ve bt, geri kalan her şeyde 535 çok daha iyi.
Bu da karşılaştırmaLogitech G435 LIGHTSPEED Wireless vs Logitech G535 LIGHTSPEED Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
The Logitech G535 LIGHTSPEED Wireless are better gaming headphones than the Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless. While both headphones are lightweight and comfortable, the G535 are better built and have a longer-lasting continuous battery life, and their boom mic has better noise handling. They're...www.rtings.com
amazon.com'da bile 180 dolar altını görmemiş o da 1 gün siz 2000TL diyorsunuz ne kadar gerçekçi?g735 youtuberlar ile zamlanan bir ürün bir zamanlar herkesin kulağında bu kulaklığı gördük fiyatındaki anormal uçusu bilen biliyordur. bu kulaklıkların ederleri bunlar değil. düşüyorlar yavaş yavaş zaten hype azaldıkça zaman alacak biraz ama bir sonraki hype gelene kadar fiyatı yüksek olacak ne yazık ki. aynı ss kulaklıkları gibi..
Bt değil kablolu kullanılabiliyor dongle ile gecikme olmazBeyler fiyatindan bagimsiz iyi midir?
Gecikme vs
Bluetooth degil dimi dongle kaybedince bitiyor is