- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,121
Döndüm özeldenne kadara vereceksiniz kaçırdığı için üzülen bir arkadaşım var
Döndüm özeldenne kadara vereceksiniz kaçırdığı için üzülen bir arkadaşım var
2 tane sipariş göründü mü (ona göre başka kulaklık gelirse alıcam)arkadaşlar riske girmeyip 2 tane aldım 1 tanesi siparişlerimde gözükmüyo eğer 2 tane gelirse ankarada birine aynı fiyattan veririm
Fazlaysa bende alabilirim kralarkadaşlar riske girmeyip 2 tane aldım 1 tanesi siparişlerimde gözükmüyo eğer 2 tane gelirse ankarada birine aynı fiyattan veririm
dekontla mail attım sorun çözüldü daha sonradan iptale düştü kampanyalı üründen 2 adet aldığım için muhtemelen2 tane sipariş göründü mü (ona göre başka kulaklık gelirse alıcam)
gelirse @Basaran06 ya vericem ilk o yazdıFazlaysa bende alabilirim kral
anladım tamamdekontla mail attım sorun çözüldü daha sonradan iptale düştü kampanyalı üründen 2 adet aldığım için muhtemelen
Post automatically merged:
gelirse @Basaran06 ya vericem ilk o yazdı
benimkide gelmiş evde iş çıkışı bekliyorum şayet yorumun üzdü zaten youtubede incelemesi yok kıllandım şimdiArkadaşlar kulaklık geldi, üzerindeki ses tekerleği kulaklığın kendi sesini artırmıyor Windows ses düzeyini artırıyor ve ses düzeyi bana yetersiz geldi, G Hub'ı da indirdim EQ ayarları tatlı ama ses arttırma için bir seçenek göremedim, şarja da taktım ses seviyesi değişmedi açıkçası bu ses düzeyi benlik değil. Artırmanın bir yolu var mı?
Deneyince ses düzeyinden haber verir misin kankabenimkide gelmiş evde iş çıkışı bekliyorum şayet yorumun üzdü zaten youtubede incelemesi yok kıllandım şimdi
Ses düzeyini çözemezsem Bursa içi elden aynı fiyattan veririrm.Kulaklığı aldığı fiyattan satacak var ise özelden yazabilir dolap uygulaması üzerinden yakında yüz yüze alabilirim.
dostum kulaklık genişliyor mu yoksa sabit mi büyüklüğü birde realtek hd audio driver kurup dene istersenArkadaşlar kulaklık geldi, üzerindeki ses tekerleği kulaklığın kendi sesini artırmıyor Windows ses düzeyini artırıyor ve ses düzeyi bana yetersiz geldi, G Hub'ı da indirdim EQ ayarları tatlı ama ses arttırma için bir seçenek göremedim, şarja da taktım ses seviyesi değişmedi açıkçası bu ses düzeyi benlik değil. Artırmanın bir yolu var mı?
Kulaklık genişleme payına sahip, yükseklik ayarı da (kafa bandı dışında) mevcut. Kutusuna olduğu gibi koydum hiç jelatinleri bile çıkarmadan, satacağım direkt aldığım fiyattan ama sesi iyiydi bak, daha yüksek ses düzeyi olsa asla salmazdım.dostum kulaklık genişliyor mu yoksa sabit mi büyüklüğü birde realtek hd audio driver kurup dene istersen
SES DÜZEYİNİ DÜŞÜK BULAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE. bu ve diğer bazı logitech'lerde ses düzeyi düşük geldiği doğrudur. potansiyeli o kdar değil tabi. pro x'te de biraz yaşadım onu. onun için voice meeter banana gibi programlar kullanıyorlar. bu programlarla ses düzeyi artıyor.Arkadaşlar kulaklık geldi, üzerindeki ses tekerleği kulaklığın kendi sesini artırmıyor Windows ses düzeyini artırıyor ve ses düzeyi bana yetersiz geldi, G Hub'ı da indirdim EQ ayarları tatlı ama ses arttırma için bir seçenek göremedim, şarja da taktım ses seviyesi değişmedi açıkçası bu ses düzeyi benlik değil. Artırmanın bir yolu var mı?