❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1200TL!!!

Arkadaşlar kulaklık geldi, üzerindeki ses tekerleği kulaklığın kendi sesini artırmıyor Windows ses düzeyini artırıyor ve ses düzeyi bana yetersiz geldi, G Hub'ı da indirdim EQ ayarları tatlı ama ses arttırma için bir seçenek göremedim, şarja da taktım ses seviyesi değişmedi açıkçası bu ses düzeyi benlik değil. Artırmanın bir yolu var mı?

Arkadaşlar kulaklık geldi, üzerindeki ses tekerleği kulaklığın kendi sesini artırmıyor Windows ses düzeyini artırıyor ve ses düzeyi bana yetersiz geldi, G Hub'ı da indirdim EQ ayarları tatlı ama ses arttırma için bir seçenek göremedim, şarja da taktım ses seviyesi değişmedi açıkçası bu ses düzeyi benlik değil. Artırmanın bir yolu var mı?
benimkide gelmiş evde iş çıkışı bekliyorum şayet yorumun üzdü zaten youtubede incelemesi yok kıllandım şimdi

Kulaklığı aldığı fiyattan satacak var ise özelden yazabilir dolap uygulaması üzerinden yakında yüz yüze alabilirim.

benimkide gelmiş evde iş çıkışı bekliyorum şayet yorumun üzdü zaten youtubede incelemesi yok kıllandım şimdi
Deneyince ses düzeyinden haber verir misin kanka
Kulaklığı aldığı fiyattan satacak var ise özelden yazabilir dolap uygulaması üzerinden yakında yüz yüze alabilirim.
Ses düzeyini çözemezsem Bursa içi elden aynı fiyattan veririrm.

dostum kulaklık genişliyor mu yoksa sabit mi büyüklüğü birde realtek hd audio driver kurup dene istersen

dostum kulaklık genişliyor mu yoksa sabit mi büyüklüğü birde realtek hd audio driver kurup dene istersen
Kulaklık genişleme payına sahip, yükseklik ayarı da (kafa bandı dışında) mevcut. Kutusuna olduğu gibi koydum hiç jelatinleri bile çıkarmadan, satacağım direkt aldığım fiyattan ama sesi iyiydi bak, daha yüksek ses düzeyi olsa asla salmazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: vcxz
Benimkide simdi geldi
Bolt kargoyu ilk kez kullandim ama iyilermis

SES DÜZEYİNİ DÜŞÜK BULAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE. bu ve diğer bazı logitech'lerde ses düzeyi düşük geldiği doğrudur. potansiyeli o kdar değil tabi. pro x'te de biraz yaşadım onu. onun için voice meeter banana gibi programlar kullanıyorlar. bu programlarla ses düzeyi artıyor.

Geri