Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Logitech G535 LIGHTSPEED 1200TL!!!

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Yok ben ciddi söylüyorum hocam, sesini denemedim. Herhangi bir kulaklığın son sesini düşük bulmak kalıcı işitme kaybı olduğunu gösterir. Orta yaşa gelindiğinde sıkıntı çıkar. Gerekli önlemlerin alınması lazım o noktaya gelmemek için.
Anladim hocam dediklerinizde haklisiniz biliyorum
benim kulaklik asiri ses cikartiyor onu belirtmek istedim
Yani hoparlor gibi haddinden fazla sesli
Gamepower Medusa kullanıyorum sesi gayet tatmin edici evde sürekli kistiriyorlar hatta,bende kablosuz olsun diye Logitech aldım..şimdi hangisinin sesi daha yüksek anlamadım .akşama evde bakicam kargo gelmiş ama merak ettim
Hayirli olsun bende de gamepower kizaru var fazla sesli yuzde 2 de bile
nk denedıkten sonra nasıl kulaklık bı anlatırmısın bıde hangı kulaklıktan geçtın buna
Yazarim hocam kizarudan gectim ama daha kullanmadim bunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Aşko Kuşko
Arkadaşlar kulaklık geldi, üzerindeki ses tekerleği kulaklığın kendi sesini artırmıyor Windows ses düzeyini artırıyor ve ses düzeyi bana yetersiz geldi, G Hub'ı da indirdim EQ ayarları tatlı ama ses arttırma için bir seçenek göremedim, şarja da taktım ses seviyesi değişmedi açıkçası bu ses düzeyi benlik değil. Artırmanın bir yolu var mı?
Hocam selamlar. Peace EQ programını kullanabilirsiniz. Sesi bozmadan gayet iyi bir şekilde arttırıyor.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,396
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ben uyguna satıyorum alacaklar iletişime geçebilir kargo sabah geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
Arkadaşlar kulaklık geldi, üzerindeki ses tekerleği kulaklığın kendi sesini artırmıyor Windows ses düzeyini artırıyor ve ses düzeyi bana yetersiz geldi, G Hub'ı da indirdim EQ ayarları tatlı ama ses arttırma için bir seçenek göremedim, şarja da taktım ses seviyesi değişmedi açıkçası bu ses düzeyi benlik değil. Artırmanın bir yolu var mı?
Şurada logitechin farklı bir kulaklığı ile ilgili benzer yorumlar var. Çözüm olarak birkaç yöntem uygulamışlar ve başarılı olmuş. Bunları deneyip sonucunu paylaşabilir misini ?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Hocam selamlar. Peace EQ programını kullanabilirsiniz. Sesi bozmadan gayet iyi bir şekilde arttırıyor.
Harici uygulama kullanmak istemiyorum ancak teşekkürler. Şu an alabilecek bir arkadaşla konuşuyorum bir sıkıntı olmazsa kendisine vereceğim. Olmazsa başka arkadaşlar da yazmış, ben de satmaya kararlıyım.
Cihazı elden vereceğim, faturasında isim soyisim ve telefon numaram ile mail adresim yer alıyor. Bunlar veya fatura üstünde yer alan bilgiler ileride benim için sorun olabilir mi? Arkadaşa bir ithamda bulunmuyorum yanlış anlaşılmasın sonuçta kendisi ile tanışmıyoruz ben sadece kendi açımdan sıkıntı olmamasını istiyorum.
Şurada logitechin farklı bir kulaklığı ile ilgili benzer yorumlar var. Çözüm olarak birkaç yöntem uygulamışlar ve başarılı olmuş. Bunları deneyip sonucunu paylaşabilir misini ?

Hocam teşekkürler ancak ben satmaya karar verdim, benim gibi sesi düşük bulan başka arkadaşlar olursa onlar deneyip sonucu paylaşabilir belki.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Bursa içi elden kapalı kutu şeklinde verebilirim almak isteyen olursa 1300tlye

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
Bazı arkadaşlar çok ucuza satıyor ihtiyacı olan kaçırmasın ürün alıp satmayı bırakmasam ben alırdım :)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,396
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,396
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
1 ay elinde tutsan kapalı kutu şeklinde rahat 2 civarına satılır fakat ben beklemicem ihtiyaç sahibi biri alsın kullansın 1300e vercem
Valla iade ederim gibi satılmazsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom