Neler Yeni

Logitech Garanti (superlight)

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
G pro superlight mouse' a sahibim scroll bozuldu Logitech desteğe yazdım bana yurt dışından yeni mouse yolladılar 1 ay oluyor. Ama şuan onunda scrollu bozuldu nefret ettim tekrar yazsam bana yeniden gönderirler mi tecrübesi olan varmı ? Ne yapmam gerekiyor.Mouse u alalı 7-8 ay oldu

Mert0101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar yazıp durumu anlat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışı daha hızlı ilgileniyor. Birkaç defa garantilik durumum oldu müthiş yardımcı oluyorlar. TR distribütörü mailime bile dönüş yapmadı kaç aydır 😄
Peki tekrar yazsam yardımcı olurlar mı. Garanti çok iyi ama mouse çok kronik sorunlu 1 ay olmadı yine aynı sorun.

Tr'de ilgilenmiyorlarmi?
Tr de pek ilgili değiller, yurt dışına daha kolay ulaşıldığını söylediler bende oraya yazmıştım.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
Peki tekrar yazsam yardımcı olurlar mı. Garanti çok iyi ama mouse çok kronik sorunlu 1 ay olmadı yine aynı sorun.

Tr de pek ilgili değiller, yurt dışına daha kolay ulaşıldığını söylediler bende oraya yazmıştım.
Garanti süresi içerisinde oluşan bu sorunda ilgilenirler. Tekrar yazın yenisini gönderirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
G pro superlight mouse' a sahibim scroll bozuldu Logitech desteğe yazdım bana yurt dışından yeni mouse yolladılar 1 ay oluyor. Ama şuan onunda scrollu bozuldu nefret ettim tekrar yazsam bana yeniden gönderirler mi tecrübesi olan varmı ? Ne yapmam gerekiyor.Mouse u alalı 7-8 ay oldu
Sana bir sorum olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,224
Üyeler
166,899
Son üye
burakpirin09
Top Bottom