Logitech klavye nasıl?

eyupseker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,595
logitech kaliteli marka biliyorum fakat belki bu klavyede bir sorun vs. Vardır.
Sizce klavye nasıl? Ve bu klavye mi daha iyidir ogre rgb mı?

Şuan o klavyeden yazıyorum ve tamamen memnunum. Hatta güncellenen yazılımıyla sese, ekrana göre bile renk değişiyor. Csde can azalınca kırmızı yanıp sönüyor, ct de mavi t de kahverengi oluyor vb. Tavsiye ederim. Tuşları terletmiyor ve bilek desteği ufak olmasına rağmen eli yormuyor.

Ben G413 carbon kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır daha bir kez teklemedi maşallah. RGB olmayışı haricinde az sesli mekanik güzel bir klavye tavsiye ederim.
bu arada 3 yıl bende ama sık sık kullanıyorum hem tez hem oyun için öyle günlük 1 2 saatlik kullanımla 3 yıl dolmadı günde 7 saatten fazla kullanılıyor not olarak bunu da düşeyim istedim :)

Ben G413 carbon kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır daha bir kez teklemedi maşallah. RGB olmayışı haricinde az sesli mekanik güzel bir klavye tavsiye ederim.
bu arada 3 yıl bende ama sık sık kullanıyorum hem tez hem oyun için öyle günlük 1 2 saatlik kullanımla 3 yıl dolmadı günde 7 saatten fazla kullanılıyor not olarak bunu da düşeyim istedim :)
tabi logitech in romer g switchleri ayrı bir zevktir ama şuan 600 tl civarı :D

Mekanik almanız zorulu değilse, bu bütçe dahilinde önerebilreceğim en iyi klavyelerden.

Geri