Logitech mi hyperx mi

bunların fiyatına mekanik var gamepower ogre ile warlock

sağlam kanalda incelemeleri mevcut zaten mekanik klavye de ilk dikkat etmen gereken şey switch markası outemu marka switch var kaliteli switch lerden birisi

bu iki video yu izle

gamepower çoğu kişinin önerdği bir firma değil. logitech seçin
Genel olarak bende pek sevmem ama bazı ürünlerini kaliteli yaptıklarını düşünüyorum. Bazı klavye ve kasaları vs. gibisinden. Aynı şekilde Rampage ürünlerde alınmaz diyorlar ama hali hazırda 3 senedir kullandığım ve 1-2 sene daha kullanabileceğim bir kulaklığım var. Sapasağlam duruyor hala. Snopy Rampage SN-RW1.

membran klavyeye bu kadar fazla para verilmez bence şuan markaya para veriyosun ürüne değil

gamepower piyasaya bir kaç senedir ortak olan bir firma şahsen 144hz curved monitörünü kulanan birisiyim ve gayet memnunum he ekipman konusuna gelirsek bütün ekipmanlar logitech Türkiye dağıtıcı firmaları ve garanti destek ekibi ne kadar kötü olsa da yurt dışı destek ekibi ile görüştüğün zaman sorununa mutlaka çözüm üretiyorlar ve yurt dışı ekibi olmasına rağmen Türkçe destek sağlıyorlar ne kadar anlaşma konusunda bazı sorunlar olsa da arada yani demem o ki :) ikisini de kullanan biri olarak ikisinden de pişman değilim şuan için ama gamepower garanti konusunda nasıl yardımcı oluyordur bilemiyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik klavye aslına bakarsanız tuş basım ömrü uzun olduğu için genel olarak tercih edilen ürünler diğer normal klavyelerden farkı switch farkı birde sevenler için ses yapması yada yumuşak basımlı olması hani tepkime süreleri vs hikaye çok inanmayın klavye almayı düşünüyorsan en önemli etken elinin üstüne koyduğun zaman verdiği tepki bence şahsen ben makro tuşları olan klavyeleri kullanamıyorum ctrl yerine g tuşlarına basıyorum..

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,715
Üyeler
187,722
Son üye
Bora16
Geri