Logitech mi hyperx mi

sağlam kanalda incelemeleri mevcut zaten mekanik klavye de ilk dikkat etmen gereken şey switch markası outemu marka switch var kaliteli switch lerden birisi
OUTEMU en düşük switchlerdendir dostum maalesef. Bu paraya Cooler Master MK-110 var sakın Gamepower gibi markalar alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak bende pek sevmem ama bazı ürünlerini kaliteli yaptıklarını düşünüyorum. Bazı klavye ve kasaları vs. gibisinden. Aynı şekilde Rampage ürünlerde alınmaz diyorlar ama hali hazırda 3 senedir kullandığım ve 1-2 sene daha kullanabileceğim bir kulaklığım var. Sapasağlam duruyor hala. Snopy Rampage SN-RW1.
O kulaklık zaten Rampage'in hayatında yaptığı en iyi ürün diyebilirim. Ama genel olarak çok iyi ürünü yok.

OUTEMU en düşük switchlerdendir dostum maalesef. Bu paraya Cooler Master MK-110 var sakın Gamepower gibi markalar alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kulaklık zaten Rampage'in hayatında yaptığı en iyi ürün diyebilirim. Ama genel olarak çok iyi ürünü yok.
o paraya mekanik hisli membran alınmaz diyoruz mekanik hisli klavye atıyorsun?

ayrıca giriş seviyesi dediğin switch i coolermaster gibi bir firma klavyesin de kullanıyor ve 500tl fiyat etiketi

Ekler

• Screenshot_2020-04-26-12-50-02-561_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-04-26-12-50-02-561_com.android.chrome.webp
    63 KB · Hit: 52

ayrıca giriş seviyesi dediğin switch i coolermaster gibi bir firma klavyesin de kullanıyor ve 500tl fiyat etiketi

Zaten Cooler Master'ın bu ürünü de giriş seviyesi bir mekanik klavye orta seviyeler genelde Kailh ya da Logitech, Razer gibi kendi switchleri. Üst seviyeler genelde Cherry MX, Razer ve Logitech'in üst seviye switchleri ki onlar da 700-800tl en az.

İkisi de saf membran klavyeler, mekanik hisli değiller.
İkisi arasından ise en iyisi HyperX Alloy Core RGB.

Bu klon switch olduğu gerçeğini değiştirmez.

ben daha önce 550tl lik giriş seviyesi mekanik klavye görmedim bilmiyorum

Ben olsam HyperX alırım daha hoşuma gidiyor ürünleri.

Geri