vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Kimisi çinliyi tercih eder kimisi İsveçliyi kişiden kişiye değişirBomboş bir fare. Neyse ki artık çinliler var <3
İsveçliyi tercih edenlere el-fatiha o zaman <3Kimisi çinliyi tercih eder kimisi İsveçliyi kişiden kişiye değişir
Bomboş bir fare. Neyse ki artık çinliler var <3
Makro 2005 de üretilen A4tech X7'de dahi var. Çok geride kalmışsınız...Knk logitech hub yeter makro için çinlide yazılım yok kopya var![]()
Makro 2005 de üretilen A4tech X7'de dahi var. Çok geride kalmışsınız...
Çok satanlarda mı? Veriyi nerden aldınız acaba? Kaynak: ....Hepsi aynı şey değil be dostum geride kaldığımız yok işimiz bilgisayar zaten rahat ol senHepsi aynı işi yapsaydı adamlar boşa cok satanlarda olmazdı
![]()
8000hz ekstra doungle ile cıkıyordu sanırım1000hz mis
Google'da bi araştır dünyada en çok satan mouse markası kim diyeÇok satanlarda mı? Veriyi nerden aldınız acaba? Kaynak: ....
boomerHepsi aynı şey değil be dostum geride kaldığımız yok işimiz bilgisayar zaten rahat ol senHepsi aynı işi yapsaydı adamlar boşa cok satanlarda olmazdı
Makroyu bana öğretme o yüzden
Alıntıyı görüntüle
Ayrı satilir diyor ama bilmiyorum8000hz ekstra doungle ile cıkıyordu sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google'da bi araştır dünyada en çok satan mouse markası kim diye![]()
Aynen knk ayrı harici denk getirirsen sahibinden felan olabilir ama superlighta alınabilri illa 8 k istiyorsan ama csgoda zaten 1000 kafiAyrı satilir diyor ama bilmiyorum
boomer