vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 73

Kimisi çinliyi tercih eder kimisi İsveçliyi kişiden kişiye değişirBomboş bir fare. Neyse ki artık çinliler var <3
İsveçliyi tercih edenlere el-fatiha o zaman <3Kimisi çinliyi tercih eder kimisi İsveçliyi kişiden kişiye değişir
Bomboş bir fare. Neyse ki artık çinliler var <3

Makro 2005 de üretilen A4tech X7'de dahi var. Çok geride kalmışsınız...Knk logitech hub yeter makro için çinlide yazılım yok kopya var
Makro 2005 de üretilen A4tech X7'de dahi var. Çok geride kalmışsınız...
 Hepsi aynı işi yapsaydı adamlar boşa cok satanlarda olmazdı
 Hepsi aynı işi yapsaydı adamlar boşa cok satanlarda olmazdı  Makroyu bana öğretme o yüzden
  Makroyu bana öğretme o yüzden  

Çok satanlarda mı? Veriyi nerden aldınız acaba? Kaynak: ....Hepsi aynı şey değil be dostum geride kaldığımız yok işimiz bilgisayar zaten rahat ol senHepsi aynı işi yapsaydı adamlar boşa cok satanlarda olmazdı

8000hz ekstra doungle ile cıkıyordu sanırım1000hz mis
Google'da bi araştır dünyada en çok satan mouse markası kim diyeÇok satanlarda mı? Veriyi nerden aldınız acaba? Kaynak: ....

boomerHepsi aynı şey değil be dostum geride kaldığımız yok işimiz bilgisayar zaten rahat ol senHepsi aynı işi yapsaydı adamlar boşa cok satanlarda olmazdı
Makroyu bana öğretme o yüzden
Alıntıyı görüntüle
Ayrı satilir diyor ama bilmiyorum8000hz ekstra doungle ile cıkıyordu sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Google'da bi araştır dünyada en çok satan mouse markası kim diye
Aynen knk ayrı harici denk getirirsen sahibinden felan olabilir ama superlighta alınabilri illa 8 k istiyorsan ama csgoda zaten 1000 kafiAyrı satilir diyor ama bilmiyorum
boomer