Logitech Pro X Wireless - Gaming.gen

Reaksiyon skoru
57
Bütçe
2000

Kablosuz kulaklık arıyorum ve kullandığım ürünlerin hepsi logitech olduğu için başka bir yazılım ile de uğraşmak istemiyorum açıkcası, sizce değer mi bu fiyata veya kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse memnun olurum, teşekkürler şimdiden

Kablosuz kulaklık arıyorum ve kullandığım ürünlerin hepsi logitech olduğu için başka bir yazılım ile de uğraşmak istemiyorum açıkcası, sizce değer mi bu fiyata veya kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse memnun olurum, teşekkürler şimdiden
Eğer fps oyunları çok oynuyorsanız öneririm.
Fiyatı güzel bu arada alacaksanız kaçırmayın
Param olsa alırım dediğim kulaklık ;)
Ama daha çok rahatlığa önem veriyorsanız G733 öneririm.
Pro X'in mikrofonu çok daha iyi G733'e göre.

Bildiğim kadarı ile güzel bir ürün.
Bu fiyata alınır.

Bende almak istiyorum bunu ya ama düz G Pro X ile arasındaki tek fark wireless olması, sırf wireless için ekstra 1000 verilir mi emin değilim

Bende almak istiyorum bunu ya ama düz G Pro X ile arasındaki tek fark wireless olması, sırf wireless için ekstra 1000 verilir mi emin değilim
Kablolu kullanmak artık çok rahatsız ediyor beni o yüzden 1000tl fark olarak görmüyorum rahatlık açısından düşünüyorum ve indirimden yararlanmak bu ürün için iyi gibi görünüyor

Alınır.
Logitech kalitesinden şaşmayın

g733 1500 valla bence kaçırma ben aldım uzun süredir indirimini takip ediyordum

g733 1500 valla bence kaçırma ben aldım uzun süredir indirimini takip ediyordum
Sürücüsü 40mm g733 sanırım o yüzden kurcalamadım fazla ben de g633 artemis var Pro X olanı daha rahattır diye düşünüyorum

Geri