Neler Yeni

LOGİTECH SETİ SİZCE NASIL? Logitech G PRO X Superlight , logitech g pro g773

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
ARKADAŞLAR LOGİTECH SETİ DİZİYORUM SİZCE NASIL? Logitech G PRO X Superlight , logitech g pro g773, klavye'yi size bıraktım KDA Serisi varmıs iyi gibi ..

Flamesa

80+ Silver
Ben olsam o bütçede ROG set dizerdim. DELTA S, SCOPE RX, GLADIUS III.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KDA serisi çoook güzel özellikle klavyesi baya iyi. Bence değerlendirilebilir. Bu kulaklık da çok hoş bence https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g-g733-lightspeed-kablosuz-oyuncu-kulaklığı-beyaz -1216392.html
benim attığımın kda versiyonu olan kulaklıkmıymış buda hımmm güzelmis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam o bütçede ROG set dizerdim. DELTA S, SCOPE RX, GLADIUS III.
rog kasam var hocam imzada bellidir ama mouse falan logitech almak istiyorum sensör açısından vs iyiler , almıskende set alayım diyorum

Flamesa

80+ Silver
benim attığımın kda versiyonu olan kulaklıkmıymış buda hımmm güzelmis

rog kasam var hocam imzada bellidir ama mouse falan logitech almak istiyorum sensör açısından vs iyiler , almıskende set alayım diyorum
Evet herşeyiniz ROG'muş zaten ROGdan devam edin tam set olsun. Ben Scope RX, Delta S, Pugio II seti dizdim öneririm, siz mouseyi yükseltebilirsiniz istiyorsanız, Gladius III en son çıkan model baya güzel mouse.

Atmacale

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet herşeyiniz ROG'muş zaten ROGdan devam edin tam set olsun. Ben Scope RX, Delta S, Pugio II seti dizdim öneririm, siz mouseyi yükseltebilirsiniz istiyorsanız, Gladius III en son çıkan model baya güzel mouse.
genelde demicem yüzde 90 fps oyunları oynuyorum genel olarak proflarda vs gördüğümde logitech g serisi mouseler yani kaliteli biraz ben burda rogdan ziyade kaliteli olsun istiyorum sensör açısından ondan dolayı set yapayım dedim hocam

klavye olarak Apex 7 TKL veya rog strix scope tkl düşünebilirsin
hemen bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,750
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan