benim attığımın kda versiyonu olan kulaklıkmıymış buda hımmm güzelmisKDA serisi çoook güzel özellikle klavyesi baya iyi. Bence değerlendirilebilir. Bu kulaklık da çok hoş bence https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g-g733-lightspeed-kablosuz-oyuncu-kulaklığı-beyaz -1216392.html
rog kasam var hocam imzada bellidir ama mouse falan logitech almak istiyorum sensör açısından vs iyiler , almıskende set alayım diyorumBen olsam o bütçede ROG set dizerdim. DELTA S, SCOPE RX, GLADIUS III.
Evet herşeyiniz ROG'muş zaten ROGdan devam edin tam set olsun. Ben Scope RX, Delta S, Pugio II seti dizdim öneririm, siz mouseyi yükseltebilirsiniz istiyorsanız, Gladius III en son çıkan model baya güzel mouse.benim attığımın kda versiyonu olan kulaklıkmıymış buda hımmm güzelmis
Mesaj otomatik birleştirildi:
rog kasam var hocam imzada bellidir ama mouse falan logitech almak istiyorum sensör açısından vs iyiler , almıskende set alayım diyorum
genelde demicem yüzde 90 fps oyunları oynuyorum genel olarak proflarda vs gördüğümde logitech g serisi mouseler yani kaliteli biraz ben burda rogdan ziyade kaliteli olsun istiyorum sensör açısından ondan dolayı set yapayım dedim hocamEvet herşeyiniz ROG'muş zaten ROGdan devam edin tam set olsun. Ben Scope RX, Delta S, Pugio II seti dizdim öneririm, siz mouseyi yükseltebilirsiniz istiyorsanız, Gladius III en son çıkan model baya güzel mouse.
hemen bakıyorumklavye olarak Apex 7 TKL veya rog strix scope tkl düşünebilirsin