Logitech Z533 mü yoksa Z407 mi? (Z533 için kronik sıkıntısı hakkında)

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
953
Arkadaşlar ne güzel Z407 alacaktım lakin z533 gördüm ve aralarında 1000-1500 TL fark var. Taksitli alacağım için dert değil ama Z533 için kronik sıkıntısı oluyor diyorlar ve kararsız kaldım. Yani Ses kalitesi önceliğim. Z533 bir de eski model olduğu için almaya değer mi sizce bilmiyorum. Genelde kontrolcünün zaman içerisinde bozulduğunu söylemişler. Yani 2 sene sonra garantisi vs bittikten sonra bozulur endişem var.

Z533 kullanıcılarının yorumlarına ve fikirlerine ihtiyacım var. Sizce alınmalı mı?

z407yi 9 aydır kullanıyorum. Günde min 6 saat ses geliyor.
1762346913971.webp

Bir sorun yaşamadım. Z533 görünüşü çok eski gözüküyor ve kontrolü kablolu. Tavsiyem Z407 almanız.

ben kronik veya başka bir arıza yaşamadım alırken de araştırmıştım z407yi baya. Tasarım-modernlik açısından da Z407 önde. Z533 40w daha fazla ama z407 nin 80wi bile yüksek seste çoook yeterli geliyor hatta bir süre sonra baş ağırısı başlatacak kadar.

z407yi 9 aydır kullanıyorum. Günde min 6 saat ses geliyor.
Alıntıyı görüntüle

Bir sorun yaşamadım. Z533 görünüşü çok eski gözüküyor ve kontrolü kablolu. Tavsiyem Z407 almanız.

ben kronik veya başka bir arıza yaşamadım alırken de araştırmıştım z407yi baya. Tasarım-modernlik açısından da Z407 önde. Z533 40w daha fazla ama z407 nin 80wi bile yüksek seste çoook yeterli geliyor hatta bir süre sonra baş ağırısı başlatacak kadar.
Hocam müzik için iyi bir de TV nasıl bağlarız? RCA giriş mevcut mu? Genel olarak ses kalitesinden memnun musunuz? Bugün yarın sipariş geçeceğim. Acaba Kasım indirimleri beklemeli mi hocam? Şuan erken mi olur almak için

Hocam müzik için iyi bir de TV nasıl bağlarız? RCA giriş mevcut mu? Genel olarak ses kalitesinden memnun musunuz? Bugün yarın sipariş geçeceğim. Acaba Kasım indirimleri beklemeli mi hocam? Şuan erken mi olur almak için
çok memnunum. Bluetooth+kablolu bağlantı var.

Kablolu bağlantı pc ye bağlı. Bluetooth u mi box tvye bağladıgımda sorunsuz ses geliyor. TVnin kendi bluetoothunu denemedim büyük ihtimal ondada sorunsuz çalışır.

Ses konusunda dibine kadar sesi hissediyorsunuz. Sesi %100 yaptıgınızda tek bir patlama veya bozulma gelmiyor. Buff bende %30-40da duruyor her zaman fazlasında oturdugum yeri titrettiği için komşular arkamdan sövmesin diye kısmışım.

Kısaca sorun yaşamadım bozulursa tekrar alacağım tek marka modeldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RCA girişi var sanırım buff arkasında bakmadım. Youtubedan unbox videolarına bak görürsün orada

çok memnunum. Bluetooth+kablolu bağlantı var.

Kablolu bağlantı pc ye bağlı. Bluetooth u mi box tvye bağladıgımda sorunsuz ses geliyor. TVnin kendi bluetoothunu denemedim büyük ihtimal ondada sorunsuz çalışır.

Ses konusunda dibine kadar sesi hissediyorsunuz. Sesi %100 yaptıgınızda tek bir patlama veya bozulma gelmiyor. Buff bende %30-40da duruyor her zaman fazlasında oturdugum yeri titrettiği için komşular arkamdan sövmesin diye kısmışım.

Kısaca sorun yaşamadım bozulursa tekrar alacağım tek marka modeldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RCA girişi var sanırım buff arkasında bakmadım. Youtubedan unbox videolarına bak görürsün orada
Tamam hocam çok teşekkürler. Aklıma yattı valla benimde. Bilgileriniz baya yardımcı oldu. Umarım üzmez.

Şimdi tek sorun şimdi mi alayım yoksa kasım ortalarında kasım indirimlerine denk gelir mi onu düşünüyorum hocam. Pazarlamada 10-15 kasım indirimleri falan var.

Tamam hocam çok teşekkürler. Aklıma yattı valla benimde. Bilgileriniz baya yardımcı oldu. Umarım üzmez.

Şimdi tek sorun şimdi mi alayım yoksa kasım ortalarında kasım indirimlerine denk gelir mi onu düşünüyorum hocam. Pazarlamada 10-15 kasım indirimleri falan var.
10 ay önce 5e almıştım. Son 1 yıllık fiyat skalası min 5k.

beklemeyin bence 300-400tl için. Mediamark satıyor https://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-logitech-z407-2-1-kablosuz-fiyati,1057741948.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri