Lokal Boya Ne Kadar Tutar?

Reaksiyon skoru
41
Krallar sizden destek rica ediyorum pederin arabasıyla geri geri giderken arkadaki arabaya sürttüm benim aracımda hiçbir sıkıntı yok vurduğum aracın hafif boyasını kaldırdım peder öğrenmeden ortalama kaça boyarlar burayı herhangi bir ezik göçük vs yok Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekler

• resim_2025-07-20_022148053.webp
    resim_2025-07-20_022148053.webp
    28 KB · Hit: 99
  • resim_2025-07-20_022202000.webp
    resim_2025-07-20_022202000.webp
    21 KB · Hit: 90
1 hafta önce avuç içi kadar bile olmayan yere tamponda hafif yırtık vardı 6 k ödedim...
kral avantajım o herhangi bir yırtık göçme yok sadece boya işi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırmızı sprey boyayla boya geç zaten plastik 6/7k buna diyenler tam şehrin göbeğinde olması lazım bide araba heralde punto yada fiorino kaskosu varsa adama de o kadar dert ediyorsa ama tavrına bakarsak takmaz gibi zaten adı üstüne plastik kırık fln olsa dertte
fiorino kral eski model kasko olmaz diye düşünüyorum kaskoluk bişey de değil zaten

geçmiş olsun hemşerim
teşekkür ederim hemşerim :peepokalp:

Foto'dan Metal kısım olarak algıladım. Tampon sa sıkıntı yok. Tek kat boya yeterli olur.

Piyasada o kadar da çok boyacı yok. Tavsiye edilen bir yere götür.
banada öyle geliyor hocam yarın sormaya gidicem bakalım

Sen yinede yaptırdıktan sonra pedere şöyle boyattım diye sonra sağda solda benim arabam hatasız boyasız diye iddiaya giriyolar
kral fotodaki araba bizim değil karşı taraf bizim arabada herhangi bir sıkıntı yok

Krallar sizden destek rica ediyorum pederin arabasıyla geri geri giderken arkadaki arabaya sürttüm benim aracımda hiçbir sıkıntı yok vurduğum aracın hafif boyasını kaldırdım peder öğrenmeden ortalama kaça boyarlar burayı herhangi bir ezik göçük vs yok Yardımcı olursanız çok sevinirim
bütçe sıkıntın varsa boyayı öğren spreye bastır sonra o bölgeyi zımpara pürüzsüz olsun üstüne sprey astar gec kurusun sonra boya sonra sprey vernik at ucuz sekilde yirtarsin.

bütçe sıkıntın varsa boyayı öğren spreye bastır sonra o bölgeyi zımpara pürüzsüz olsun üstüne sprey astar gec kurusun sonra boya sonra sprey vernik at ucuz sekilde yirtarsin.
Yırtarımda karşı taraf bu teklifi reddeder yüksek ihtimaşşe

Geri