Lokal Boya Ne Kadar Tutar?

Reaksiyon skoru
41
Krallar sizden destek rica ediyorum pederin arabasıyla geri geri giderken arkadaki arabaya sürttüm benim aracımda hiçbir sıkıntı yok vurduğum aracın hafif boyasını kaldırdım peder öğrenmeden ortalama kaça boyarlar burayı herhangi bir ezik göçük vs yok Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekler

• resim_2025-07-20_022148053.webp
    resim_2025-07-20_022148053.webp
    28 KB · Hit: 99
  • resim_2025-07-20_022202000.webp
    resim_2025-07-20_022202000.webp
    21 KB · Hit: 90
3.5 mu haha ufacıcık yere o kadar çok aga daha geçen ay ben fiat fiarunonun arka tamponun sol kısmına bir yumruk kadar sağlam göçük ve boyasını kaldırdım tam stopların altına vurdum hatta ama stoplarda sorun yoktu adamlar bana 4.5 fiyat çekti ankarada sana çok demişler bence sadece boya işlemin var ve yüzeyi küçük başka yerlere de sormanı isterim ayrıca babana durumu açıkla bence parasını kendin vereceksin sonuçta dalgındım bir anda oldu dersin bende arabayı vurunca çok üzülmüştüm mahçup olmuştum hatta arabadan dahi soğumuştum ama geçiyor sonradan sıkma canını
kral cevap verenler 6-7k dan falan bahsediyor dehşet korktum yav

Boyanın ton farkı göze batmaması için bütün bölge boyanır. Çünkü aynı ton hiç bir zaman tutturulamıyor. 6-7 bin'e yapan bir usta bulursan kaçırma. Boyanacak bölge Metal.

Boyanın ton farkı göze batmaması için bütün bölge boyanır. Çünkü aynı ton hiç bir zaman tutturulamıyor. 6-7 bin'e yapan bir usta bulursan kaçırma. Boyanacak bölge Metal.
nasıl metal kral ön tampon fotoğraftaki 3 ustayla görüştüm 3 - 3.5 - 4k fiyat verdiler

nasıl metal kral ön tampon fotoğraftaki 3 ustayla görüştüm 3 - 3.5 - 4k fiyat verdiler
Sade sorunlu bölge ise 2-3k normal zaten ancak yeni vurulan boya parlak gozukecek yani farkı bakınca anlayacaksın genelde tamponda sorun oldumu tamponu komple boyarlar ki boya farki belli olmasın ama parça boya ile devam fazla masrafa gerek yok

Sade sorunlu bölge ise 2-3k normal zaten ancak yeni vurulan boya parlak gozukecek yani farkı bakınca anlayacaksın genelde tamponda sorun oldumu tamponu komple boyarlar ki boya farki belli olmasın ama parça boya ile devam fazla masrafa gerek yok
sadece sorunlu bölge ya adam başka bir yeri bana kitleyemez ben sadece sürttürdüğüm yeri yaptırırım

Foto'dan Metal kısım olarak algıladım. Tampon sa sıkıntı yok. Tek kat boya yeterli olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada o kadar da çok boyacı yok. Tavsiye edilen bir yere götür.

1 hafta önce avuç içi kadar bile olmayan yere tamponda hafif yırtık vardı 6 k ödedim...

Çok teşekkür ederim kral Afyondayım kafam dalgındı salaklığıma geri görüş kamerası olmasına rağmen böyle bir salaklık yaptım yani basıp gitsemmi diye düşündüm dedim adam fark eder falan ahını alırım, numarasını vs aldım sert tepkiyle karşılaşmadım pazartesi ara halledelim dedi benim numaramıda almadı, instagramdan bir yere sordum 3.5 dedi fazla geldi biraz
geçmiş olsun hemşerim

Krallar sizden destek rica ediyorum pederin arabasıyla geri geri giderken arkadaki arabaya sürttüm benim aracımda hiçbir sıkıntı yok vurduğum aracın hafif boyasını kaldırdım peder öğrenmeden ortalama kaça boyarlar burayı herhangi bir ezik göçük vs yok Yardımcı olursanız çok sevinirim
Kırmızı sprey boyayla boya geç zaten plastik 6/7k buna diyenler tam şehrin göbeğinde olması lazım bide araba heralde punto yada fiorino kaskosu varsa adama de o kadar dert ediyorsa ama tavrına bakarsak takmaz gibi zaten adı üstüne plastik kırık fln olsa dertte

Geri