lol bazı maçlarda düşük fps

Mstfdlbr

80+
Reaksiyon skoru
4
Selam arkadaşlar.
Direkt konuya gireceğim.

LoL oyununda bazı Maç'lar oyun başı 110 FPS'lerde başlıyorum laneye gidince 70-80 FPS'ler devam ediyorum FPS'in yükselmesi içini istemciyi kapatıyorum oyun bitince istemci hemen açılıyor ama bazen girdiğimde 80 fps lerde baslayip laneye gidince 50'lerde geziyorum. Oyun bitince Client açılması uzun sürüyor hala anlam veremedim ne yapacağım ben yardım eder misiniz?
Sistemim:
AMD A6 6400k.
8 GB RAM.

League of Legends bu. Normal gibi geldi bana. arada benim i5 11400F ve 6500XT ile 100 FPS'lere düştüğüm oluyor. sen iyi bile alıyorsun.

League of Legends bu. Normal gibi geldi bana. arada benim i5 11400F ve 6500XT ile 100 FPS'lere düştüğüm oluyor. sen iyi bile alıyorsun.
ben en düşük ayarlardayım dk 40 lardan sonra iyicene düşüyor. tabi sizikide kötüymüş.

ben en düşük ayarlardayım dk 40 lardan sonra iyicene düşüyor. tabi sizikide kötüymüş.
40'lardan sonra düşmeşi hafif normal. çünkü bir sürü process oluyor, itemler olsun vadi olsun. hele okyanus vadisi geldiyse FPS yerlerde.

40'lardan sonra düşmeşi hafif normal. çünkü bir sürü process oluyor, itemler olsun vadi olsun. hele okyanus vadisi geldiyse FPS yerlerde.
evet haklısınız tabi. ama benim sorunum maçtan maça değişiyor bi bakıyorum 50fps bi bakıyorum başka bi maç 80fps.

Geri