Neler Yeni

Yardım Lol de top ve mid icin karakter onerisi

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Top da darius oynuyorum ama baska hangi karakteri onerirsiniz top icin ve mid de hangi karakteri onerirsiniz? Oynamasi çok zor olmassa sevinirim.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
topa alıyorsun morde ve keyfine bakıyorsun mid için ise yeteneklerine ve bilgine bağlı, öyle kolay hero yok mid için

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Top da darius oynuyorum ama baska hangi karakteri onerirsiniz top icin ve mid de hangi karakteri onerirsiniz? Oynamasi çok zor olmassa sevinirim.
Sett
Mordekaiser
Nasus
İllaoi
Teemo
Jax
Yorick
Bu saydıklarımdan en zoru illaoi, ama alışırsan canavar çar
Nasus ile de her zaman 6. seviyeye kadar sabret ve kule altı oyna takaslardan kaçın, minyon almadan önce rakibe W at.

ben de üst koridor mainim bunlar oynadıklarım ve gördüklerim.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sett
Mordekaiser
Nasus
İllaoi
Teemo
Jax
Yorick
Bu saydıklarımdan en zoru illaoi, ama alışırsan canavar çar
Nasus ile de her zaman 6. seviyeye kadar sabret ve kule altı oyna takaslardan kaçın, minyon almadan önce rakibe W at.

ben de üst koridor mainim bunlar oynadıklarım ve gördüklerim.
Hocam ben darius ile fena oynamiyorum ama darius nedense uzayan oyun da iyi degilmis gibi geliyor ve pasifi acilmayinca ya da yanlis kullaninca penta atmak cok zor oluyor da bana rahat penta atan karakter onerir misiniz? Bir de nasus da stack kasmakta zorlaniyorum da ne yapmam lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yone iyi karakter gibi ama uzun oyun da sanirim ise yariyor di mi hocam cunku hasarı bana az gibi geldi de 2,3 kere oynadim

Yone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yone
Kankacım her karakterle penta atarsın yeterki karakterine hakim ol sen. Ben de top mainim topdaki en kolay herolar : Sett , morde , teemo , volibear , jax , ornn bunlardır. Bu arada top mainsen sadece karaktere değil lane bilgisinede hakim olman gerekir. Youtubede çok fazla öğretici var. Örneğin
sürekli profesyonel maçlar izle oynadığın karakterin otplerinden matchuplarını öğren bu şekilde oyunda kendini geliştirirsin. ( Euw plat )

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Hocam ben darius ile fena oynamiyorum ama darius nedense uzayan oyun da iyi degilmis gibi geliyor ve pasifi acilmayinca ya da yanlis kullaninca penta atmak cok zor oluyor da bana rahat penta atan karakter onerir misiniz? Bir de nasus da stack kasmakta zorlaniyorum da ne yapmam lazim

Yone iyi karakter gibi ama uzun oyun da sanirim ise yariyor di mi hocam cunku hasarı bana az gibi geldi de 2,3 kere oynadim
Minyonların canlarını iyi takip edeceksin ve uygun zamanda Q basacaksın. Her zaman olmaz, hasar yetmez, ben de çok yaşadım. Yapa yapa alışıyorsun aceleci olma
Jax kritik + can çalma + saldırı hızı buildi çok iyi hasar çıkarıyor penta atmıştım bu build ile. Denemeni tavsiye ederim
rahat penta atan diyemem senin oynayışına bağlı

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yasuo ve zed

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18

eu west mi tr mi sunucu

Kankacım her karakterle penta atarsın yeterki karakterine hakim ol sen. Ben de top mainim topdaki en kolay herolar : Sett , morde , teemo , volibear , jax , ornn bunlardır. Bu arada top mainsen sadece karaktere değil lane bilgisinede hakim olman gerekir. Youtubede çok fazla öğretici var. Örneğin
sürekli profesyonel maçlar izle oynadığın karakterin otplerinden matchuplarını öğren bu şekilde oyunda kendini geliştirirsin. ( Euw plat )
Hocam üst koridorda uzak menzilli herolara karşı nasıl oynuyorsunuz beni çok tilt ediyorlar yaklaşasaya kadar canım yarıya iniyor

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
eu west mi tr mi sunucu

Hocam üst koridorda uzak menzilli herolara karşı nasıl oynuyorsunuz beni çok tilt ediyorlar yaklaşasaya kadar canım yarıya iniyor
tr sunucusu hocam ve hep 5 kişi giriyorum tek girdiğim yok gibi bir şey ve derecesiz giriyoruz zaten ama yine de sormak istedim foruma ve aynı şekil de benim main şuan top darius ve uzak menziililere karşı cıldırıyorum adam sadece bana oynuyor fln bir de iyice uzaktan vuran karakter gelirse caitlyn fln alt f4 atıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,752
Üyeler
165,886
Son üye
keremksw
Top Bottom