Yardım LOL disconnect sorunu 🤲🏻

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
130
Merhaba

Yaklaşık 1 aydır yeni sistem topladım ve oyunlarda test ediyordum, bu sıralar bazı tweakler vs. ilgimi çekti ve onları kurcaladım ama tekrar format attım dümdüz win 11 kurulu sistemde ve bu sorunu yaşıyorum 2 gündür sebebi sizce nedir?

İnternetimle alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, download vs yaparken herhangi bir paket kaybı vs yaşanmıyor sadece LOLde denedim ve bu şekilde sorun yaşıyorum.

Video:

Ekler

• IMG_5203.webp
    IMG_5203.webp
    18.7 KB · Hit: 18
evrenden bi mesaj oyunu bırak diye :D

fps değerini sabitle 144 yap mesela böyle bir problem birinde denk gelmiştik sanki fps sabitleyerek çözmüştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi bir şey fark ettim senin pingin de uçuyor bu sıkıntı olunca anlık kopma yaşıyorsun

evrenden bi mesaj oyunu bırak diye :D

fps değerini sabitle 144 yap mesela böyle bir problem birinde denk gelmiştik sanki fps sabitleyerek çözmüştü

gerçi bir şey fark ettim senin pingin de uçuyor bu sıkıntı olunca anlık kopma yaşıyorsun
Pcyi tekrar sıfırlamayı deneyeceğim herhangi bir işlem yapmadan

Merhaba

Yaklaşık 1 aydır yeni sistem topladım ve oyunlarda test ediyordum, bu sıralar bazı tweakler vs. ilgimi çekti ve onları kurcaladım ama tekrar format attım dümdüz win 11 kurulu sistemde ve bu sorunu yaşıyorum 2 gündür sebebi sizce nedir?

İnternetimle alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, download vs yaparken herhangi bir paket kaybı vs yaşanmıyor sadece LOLde denedim ve bu şekilde sorun yaşıyorum.

Video:
pcye taktığın internet kablosundan olabilir ona bak bence nocturne oynuyon diye ama hadi neyse xd.

cmd ile test eder misin -t ping www.google.com yaz 5dk bekle timed out yazıyorsa internet sorun vardır. bide dns açık mı açıksa hangi bağlandın?

pcye taktığın internet kablosundan olabilir ona bak bence nocturne oynuyon diye ama hadi neyse xd.
Pcye wifi adaptörüyle bağlıyım ama daha önce yoktu bu sorun bi yerleri kurcaladım bir kaç tweak attıktan sonra böyle oldu

cmd ile test eder misin -t ping www.google.com yaz 5dk bekle timed out yazıyorsa internet sorun vardır. bide dns açık mı açıksa hangi bağlandın?
8.8.8.8 8.8.4.4 ile bağlandım yine aynı sorun devam etti pcyi sıfırladım oyun yükleniyor aynı sorun devam ederse güncelleyeceğim

Evet bahsettiğiniz testi de yaptım pcyide sıfırladım sanırım sorun benim tweaklerle vs alakalı değil wi fi adaptörüyle alakalı olabilir mi?

Sorun halen devam ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,310
Üyeler
184,141
Son üye
EnesKıran
Geri