Flushixy 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,561 Dahası Reaksiyon skoru 2,719 Konum Dünya İsim Ali Akpoyraz Instagram instagram.com/aliakpoyraz 27 Mayıs 2020 #1 LOL Eu West sunucusuna 0'dan başlıyacağım, birlikte lig kasabileceğim kafa dengi biri arıyorum.
DeoNade 80+ Bronze Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 830 27 Mayıs 2020 #2 DeoNadeI mainim support şuan silver 4üm +33 lp geliyor. Önceki hesabımda dia4üm istersen ekle oynayalım duo lazım banada düzgün
DeoNadeI mainim support şuan silver 4üm +33 lp geliyor. Önceki hesabımda dia4üm istersen ekle oynayalım duo lazım banada düzgün
Flushixy 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,561 Dahası Reaksiyon skoru 2,719 Konum Dünya İsim Ali Akpoyraz Instagram instagram.com/aliakpoyraz 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DeoNade yazmış: DeoNadeI mainim support şuan silver 4üm +33 lp geliyor. Önceki hesabımda dia4üm istersen ekle oynayalım duo lazım banada düzgün Devamı için tıklayın... Seni Allah gönderdi galiba, mid oyuncusuyum ama çoğunlukla adc mainliyorum, Hesap şuanda 1 LVL ekliyorum nickim Flushixy
DeoNade yazmış: DeoNadeI mainim support şuan silver 4üm +33 lp geliyor. Önceki hesabımda dia4üm istersen ekle oynayalım duo lazım banada düzgün Devamı için tıklayın... Seni Allah gönderdi galiba, mid oyuncusuyum ama çoğunlukla adc mainliyorum, Hesap şuanda 1 LVL ekliyorum nickim Flushixy