Neler Yeni

LoL Düşük Elo (Silver) Duo Gelecek Var mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Tan
LoL'de golddan silver 3'e doğru düştüm ve düşmeye devam ediyorum kötü oynadığım için değil mainim adc ve inanın düştükçe kötüler geliyor kötüler geldikçe düşmeye devam ediyorum artık mentalim çöktü normalde sakin sabırlı biriyim belki 200 maç oynamışımdır derecelide son 10 maçtır patlama noktasındayım birlikte bu eloda duo girmek isteyen varsa belirtebilir. Main Adc

Ellsy

80+ Bronze
LoL'de golddan silver 3'e doğru düştüm ve düşmeye devam ediyorum kötü oynadığım için değil mainim adc ve inanın düştükçe kötüler geliyor kötüler geldikçe düşmeye devam ediyorum artık mentalim çöktü normalde sakin sabırlı biriyim belki 200 maç oynamışımdır derecelide son 10 maçtır patlama noktasındayım birlikte bu eloda duo girmek isteyen varsa belirtebilir. Main Adc
Ah ya dia olsan girerdik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende jg top sup mainim

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kotu olmasan dusmezdin
ADC oynuyorum adc takımına ve özellikle erken oyunda destekçisine çok bağlı , hero adc mainleme amacım zaten koridoru erken kazanıp oyunu rahat taşımaktı ve diğer laneleri de denedim bu sefer de botu şansa bırakıp rakip adc kasılınca durdurulamaz oluyordu düzgün bir sup ile kaybettiğim koridor olduğunu hatırlamıyorum tabii iş takım savaşına gelince kasılmış her koridor rahatlıkla adc'yi tekleyebiliyor türkiye gibi bir sunucuda emin ol bunlar düşük ihtimal değil düşmek zor değil ama çıkmak çok çok zor düşük elodan.

jımalya

80+ Bronze
ADC oynuyorum adc takımına ve özellikle erken oyunda destekçisine çok bağlı , hero adc mainleme amacım zaten koridoru erken kazanıp oyunu rahat taşımaktı ve diğer laneleri de denedim bu sefer de botu şansa bırakıp rakip adc kasılınca durdurulamaz oluyordu düzgün bir sup ile kaybettiğim koridor olduğunu hatırlamıyorum tabii iş takım savaşına gelince kasılmış her koridor rahatlıkla adc'yi tekleyebiliyor türkiye gibi bir sunucuda emin ol bunlar düşük ihtimal değil düşmek zor değil ama çıkmak çok çok zor düşük elodan.
cok uzun yazmissin okumadim ketu olmasan yuksek ranklarda oynardin demekki senin yerin dusuk rank

roahawks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
sefa uçak
lol oynayip ben iyiyim takim kotu diyen low elo stuck mi diyo bunu bana :D
sezon 6 challenger bitirdim ligler sıfırlandığında 10 da 0 yapsanda max plat 1 atıyor 1 hafta o eloda sıkıştım 1 hafta sonra direk challenger oldum yani yorum yapmak için yapma

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Uygunsuz Dil
lol oynayip ben iyiyim takim kotu diyen low elo stuck mi diyo bunu bana :D
Sende yüksek ranklı olmuşsun ama adam olamamışsın çok takılma herkes her şeyi başaramıyor.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Hocam ara vermeyi deneyin biraz sakin kafayla girin oyuna, farklı laneleri deneyin derecesiz amaç eğlenmek oyunlarda eğer zevk vermiyorsa bırakın gerekirse. En son lol de dia 3 e çıkıp bıraktım çünkü zevk vermemeye başladı. Şuan valorantta demirden dia 1 çıktım smurf hesapla eğer gerçekten iyiyim diyorsanız açın ikinci bi hesap yavaş yavaş kasın.

jımalya

80+ Bronze
Uygunsuz Dil
Sende yüksek ranklı olmuşsun ama adam olamamışsın çok takılma herkes her şeyi başaramıyor.
babanla boyle konusmaya utanmiyonmu namussuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sezon 6 challenger bitirdim ligler sıfırlandığında 10 da 0 yapsanda max plat 1 atıyor 1 hafta o eloda sıkıştım 1 hafta sonra direk challenger oldum yani yorum yapmak için yapma
sezon 6 da maymunun eline pc versen master oluyordu zaten ne anlatiyon

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
ne bu dövüş mü var burada

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom