ssd yoksa tak işlemci bazlı bir oyun işlemcinin iyi olması fps artıtrır iç temizlik termal macun yenilemesi driver güncellemesi ekran kartı işlemci optimizasyonu benim güvendiğim bir bilgisayarcı vardı 20-30 fps alan pc mi 100-120sabit yaptı sende iyi yapar dediğin biri varsa götür ama bilgisayarcılar sıkıntıLoL de fps artıracak önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun, bilgisayarım patates ama LoL sistem gereksinimlerini karşılıyor buna rağmen LoL'de 20-30 arası fps alıyorum.
SSD ne alaka? İşlemci ısınmıyorsa termal macuna gerek yok. Temizleme yapabilirsin. Driver güncellemesi yap.ssd yoksa tak işlemci bazlı bir oyun işlemcinin iyi olması fps artıtrır iç temizlik termal macun yenilemesi driver güncellemesi ekran kartı işlemci optimizasyonu benim güvendiğim bir bilgisayarcı vardı 20-30 fps alan pc mi 100-120sabit yaptı sende iyi yapar dediğin biri varsa götür ama bilgisayarcılar sıkıntı
bir oyun ssd de olursa rahatlar ve hızlanır hdd ler yavaştır o yüzden ben fikir verdim sadeceSSD ne alaka? İşlemci ısınmıyorsa termal macuna gerek yok. Temizleme yapabilirsin. Driver güncellemesi yap.
böyle bi konu açmıştım yardımcı olmuşlardı bekle link bulup atayımLoL de fps artıracak önerileriniz varsa lütfen yardımcı olun, bilgisayarım patates ama LoL sistem gereksinimlerini karşılıyor buna rağmen LoL'de 20-30 arası fps alıyorum.
Sadece yüklemeleri hızlandırır ssd fps e etkisi yoktur.bir oyun ssd de olursa rahatlar ve hızlanır hdd ler yavaştır o yüzden ben fikir verdim sadece
bence yanlış biliyorsun ama sen bılırsın ben çok etkısını gordumSadece yüklemeleri hızlandırır ssd fps e etkisi yoktur.
bence yanlış biliyorsun ama sen bılırsın ben çok etkısını gordum
SSD fps e etki etmez,ara geçişleri hızlandırır ve ara dropları önler.bence yanlış biliyorsun ama sen bılırsın ben çok etkısını gordum