grafikler düşüktemiArkadaşlar LoL oynuyorum sistem eski işlemci kullanımın 95-100 lere çıkıyor ama ekran kartım 35-40 larda işlemci sıcaklığın 100 derece FPS 15 e kadar düşüyor ekran kartı kullanımı niye bukadar düşük sizfe
1440x900 en lowgrafikler düşüktemi
Grafikleri yükseltDeğerler bu şekilde ayarları arttirincada yük işlemciye biniyor ekran kartım gt220
Post automatically merged:
1440x900 en low
Yükseltiyorum düşük ayarlda işlemci kullanımı 65-70 grafikleri arttirincada işlemci kullanımı 100 oluyor gpu yine ayniGrafikleri yükselt
sıcaklıktan kaynaklanıyordur işlemcinin sıcaklıgı arttıkca performansı düşüyor olabilir kasalımı laptopmu bilgisayarYükseltiyorum düşük ayarlda işlemci kullanımı 65-70 grafikleri arttirincada işlemci kullanımı 100 oluyor gpu yine ayni
kasasıcaklıktan kaynaklanıyordur işlemcinin sıcaklıgı arttıkca performansı düşüyor olabilir kasalımı laptopmu bilgisayar
işlemcinin modeli nedir
intel core 2 duo e7300işlemcinin modeli nedir
ekran kartım nvdia gt220intel core 2 duo e7300
ram yetmiyo olabilir yeni konu acıp ram tavsiyesi alabilirsin (tahminimce o yetmiyo olabilir ) (öneribilecegim ram bilmiyorum )intel core 2 duo e7300
Post automatically merged:
ekran kartım nvdia gt220
ram 3gb 667 mhz
100 gb hdd
Ram MHz alakası yok render yapmıyor buram yetmiyo olabilir mhz de yetmiyo olabilir yeni konu acıp ram tavsiyesi alabilirsin (tahminimce o yetmiyo olabilir ) (öneribilecegim ram bilmiyorum )
Ram yetmiyor olabilirRam MHz alakası yok render yapmıyor bu