Neler Yeni

Lol eksik lp tamamliyor mu

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Yapmıyor çünkü Riot leş firma. Kaç kere tft den oyundan atıp maça bağlamadı desteğe yazıyorum tek cevapları üzgünüz. Reklamı güzel, oyunları eh işte ama destek berbat.
patladım buna yalnız.Riotun senin oyundan düşmene ne yapmasını bekliyorsun? Bağlantılarını kontrol et oyundan düştün diye bedava lp mi verecekti adamlar sana .d

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
patladım buna yalnız.Riotun senin oyundan düşmene ne yapmasını bekliyorsun? Bağlantılarını kontrol et oyundan düştün diye bedava lp mi verecekti adamlar sana .d
Kardeşim benim okuma problemin var oyundan düştükten sonra oyuna geri bağlamadan lobiye attı. İnternette sorun olsa oyuna girmezdi, bu oyunda bu sorunu tek yaşayan ben değilim bu bir ikincisi bendeki İnternet senin sülalende yok. Ne işle uğraştığımı nasıl bir altyapı kullandığımı bilmiyorsun ama boş yapmayı iyi öğrenmişsin.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Kardeşim benim okuma problemin var oyundan düştükten sonra oyuna geri bağlamadan lobiye attı. İnternette sorun olsa oyuna girmezdi, bu oyunda bu sorunu tek yaşayan ben değilim bu bir ikincisi bendeki İnternet senin sülalende yok. Ne işle uğraştığımı nasıl bir altyapı kullandığımı bilmiyorsun ama boş yapmayı iyi öğrenmişsin.
Oyundan düşmüşsün altı üstü ne yapsaydı riot oyundan düşen herkes için teknik servis mi yollasaydı yada hediyeler mi dağıtması gerekirdi? kendini bu kadar önemli biri zannetmen ayrı komedi ve özür dilerim sendeki internet sülalemde olmadığı için .d

1905

80+ Silver
Aslında şuan elohell hesaplara bile 30 27 falan veriyor
bende 23lp veren hesap var bir adamlar veriyor aklın hayalin durur kafayı yiyorsun. birde fresh hesap var 38 veriyor on numara takım veriyor

• Beğen
Reaksiyonlar: com2
Top Bottom