loreysama
80+
Dahası
Merhaba arkadaşla,.LoL oynarken ekran kartı kullanımım %35-40 civarında seyrediyor.Aldığım FPS ise 120-70 arası dolaşıyor.Oyun sonuna doğru genellikle 70 FPS alıyorum.Bu sorunu daha önce GTX 1650 kullanıyorken yaşamamıştım ancak RX6600 e yükselttikten sonra yaşamaya başladım.Aynı şekilde RX5500XT kullanırken de 110-90 FPS alıyordum.Kafamı karıştıran durum şu ki aldığım FPS yeterli değilken neden ekran kartı kullanımım artmıyor yani bu arttırmanın bir yolu yok mu? Oyunu resmen kasarak oynuyorum.OBS üzerinden yayın açınca 50FPS lere kadar düşüyor.AMD RX5500XT kullanan iki arkadaşıma daha danıştım bu konu hakkında kendileride düşük FPS ten şikayetçiler.Ortak noktalarımız ise AMD İşlemci kullanıyor olmamız.(R5 2600 ve R5 3600 kullanıyoruz.)Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not:Bu arada performans olarak sadece LoL de sorun yaşıyorum.Bilginize..
Aynı zamanda oyunu oynarken değerlerim ortalama bu şekilde:
Sadece Frekans güncel değil onuda 4.2 ye çektim.
Denediğim şeyler:
-DDU ile driver silip yüklemek. -Süper Çözünürlük ile çözünürlük arttırıp ekran kartına yük bindirmek.(Benim aklıma gelen bir yöntem,pek başarılı olmadı..)
-Sıfırdan Windows kurulumu.
Sistemim:
Ryzen 5 3600 (4.2gHz 1.2 Voltaj)
RX6600
B450M S2H
2x8 RAM
Not:Bu arada performans olarak sadece LoL de sorun yaşıyorum.Bilginize..
Aynı zamanda oyunu oynarken değerlerim ortalama bu şekilde:
Sadece Frekans güncel değil onuda 4.2 ye çektim.
Denediğim şeyler:
-DDU ile driver silip yüklemek. -Süper Çözünürlük ile çözünürlük arttırıp ekran kartına yük bindirmek.(Benim aklıma gelen bir yöntem,pek başarılı olmadı..)
-Sıfırdan Windows kurulumu.
Sistemim:
Ryzen 5 3600 (4.2gHz 1.2 Voltaj)
RX6600
B450M S2H
2x8 RAM