ban yemiş olabilirsin ticket atarsan sebebini söylüyolar ban yediysen vs küfür fln ettiysen son günlerde ban yemiş olabilirsinAlıntıyı görüntülelole girerken böyle oluyor sebebi nedir acaba ?
ban yediyse ekranda çıkıyor hocam zaten kalan süre ve sebebi ban değil buban yemiş olabilirsin ticket atarsan sebebini söylüyolar ban yediysen vs küfür fln ettiysen son günlerde ban yemiş olabilirsin
geçen arkadaşımda da aynı şey oldu ekrana çıkmadı ve ticket attığında ss gönderdiler ban yediğine dair aynı şey bu arkadaşın da başına gelmiş olabilirban yediyse ekranda çıkıyor hocam zaten kalan süre ve sebebi ban değil bu
Kanka tam şu anda bende de aynısı var ticket attım 14 gün ban yediğimi söylediler cilentte bir sıkıntı var ban yediğini göstermiyor artık ticket atarak nedenini öğrenebilirsin.Alıntıyı görüntülelole girerken böyle oluyor sebebi nedir acaba ?
artık çıkmıyor eğer sohbet cezası değilse.ban yediyse ekranda çıkıyor hocam zaten kalan süre ve sebebi ban değil bu
teşekkürler kanka ban yedim muhtemelen küfür etmiştim çünkiKanka tam şu anda bende de aynısı var ticket attım 14 gün ban yediğimi söylediler cilentte bir sıkıntı var ban yediğini göstermiyor artık ticket atarak nedenini öğrenebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
artık çıkmıyor eğer sohbet cezası değilse.