Neler Yeni

LOL İçin En İdeal Ultrawide Monitör

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Mertcan Uysal
paneli önemli değil ben monitör olarak bunu öngörmüştüm fakat nedir, ne değildir yorumlarsanız sevinirim teşekkürler https://www.epey.com/monitor/lg-29wl500-b.html

LOL için Ultrawide monitör'dan kastım; LOL Haritasının Monitörün Soldan Sağa Kadar Tüm Ekranında Görülebilmesi Yani Ben Anlatamadım Ama Siz Anladınız Bunun Gibi Mesela

Ama Ucuz Olursa Sevinirim Mütçe Maks. 2K

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zevk alınmazki o kadar uzaktan.
LOL'e yeni başlıcam daha bugün indirdim 2. monitör olarak kullanıcam hem çokta mühim değil ama yardımcı olursanız sevinirim

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
paneli önemli değil ben monitör olarak bunu öngörmüştüm fakat nedir, ne değildir yorumlarsanız sevinirim teşekkürler https://www.epey.com/monitor/lg-29wl500-b.html

LOL için Ultrawide monitör'dan kastım; LOL Haritasının Monitörün Soldan Sağa Kadar Tüm Ekranında Görülebilmesi Yani Ben Anlatamadım Ama Siz Anladınız Bunun Gibi Mesela

Ama Ucuz Olursa Sevinirim Mütçe Maks. 2K
Hocam bu ne tövbest. Ayrıca totemlerin oyunda önemli yeri var. Pek işinize yaramaz bence. Sonuçta her yeri siyah göreceksiniz yani görüş kapalı. Yüksek HZ 27 inç tavsiye ederim. 2K da olursa tadından yenmez.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
LOL'e yeni başlıcam daha bugün indirdim 2. monitör olarak kullanıcam hem çokta mühim değil ama yardımcı olursanız sevinirim
Lakasaba kullanıyordu, oda vlog videosunda var onu alabilirsin
LOL'e başlama lütfen. Dota2 bile daha iyi. Hatta direk daha iyi, LOL sezon 5'den beri bozulan bir oyun.

Berke Gözükara

80+ Bronze
bende Uzun süredir önemli kariyer yapmış biri sandım yeni başlayan biriyseniz pişman olursunuz bide gerek yok kısa monitörde oynayanla ve uzun monitör el oynayan arasında fark yok

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,343
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ultrawide lol için iyi değil. Görüşün artsa da haritadaki şeylere hakimiyetin azalıyor. Oyunun kendi görüş sistemi olduğu için gang' i yine aynı anda fark ediceksin zaten. 144 Hz 1ms IPS al geç

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Mertcan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18