Neler Yeni

LOL İÇİN EN İYİ WİNDOWS KAÇ ?

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar lol oynuyorum ve lol biletler e bilet attım dediki senin ki windows 7 escrow sürümü win 10 geçmelisin dediler acaba win 7 mi kursam yoksa 8.1 yoksa 10 mu önerilerinizi bekliyorm

Oyun için ve en son sürüm windows 10'dur Windows 7'yi savunanların aksine sisteminizde sıkıntı yok ise windows 10'a geçmelisiniz.

Oyun için en iyi işletim sistemi gerek güncelleştirmelerin sıklığı gerekse performanstan ötürü Windows 10'dur.

Oyun için ve en son sürüm windows 10'dur Windows 7'yi savunanların aksine sisteminizde sıkıntı yok ise windows 10'a geçmelisiniz.
6 gb ram r7 240 intel xeon e5450 parçalara sahibim fps drop giriyor lolde sizce geçmelimiyim uygunmu sistemim

Windows 7 ye ne kadar düşkün olsamda eskidi en güncel olanı tercih etmeliyiz windows 10 ;)

Windows 10 kullanılır artık diğerlerine bakmayın.

O sisteme Windows 10 kurmanız yanlış biraz. 8.1 deneyin, olmaz ise Windows 7 kurun. Destek kesildiği için sertifikasyon sorunları oluyor artık.

XEON işlemcilerde araştırdığım kadarıyla Windows 10 kurulumu yapabilmek için BIOS üzerinden bazı modlamalar yapmak gerekiyor. Lütfen araştırmadan yazılımı değiştirmeye kalkmayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,624
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri