Neler Yeni

Sistemim için en iyi Windows sürümü

emre_ç

80+
Reaksiyon skoru
109
Arkadaşlar sistemim şöyle
Ryzen 5500
16gb ram 3200mhz
RX 6600 Asus
B450 anakart Asus
512gb SSD
Şuan da Windows 10 enterprise kullanıyorum hazır sistem içerisinde geldi bende etkinleştirdim key alıp bu sisteme win11 kursam herhangi bir sorun yaşar mıyım çünkü şuan hiç sorun yaşamıyorum oyunlarda vs FPS sorunu olmuyor ama win11 e geçersem yaşar mıyım

güncel ve güçlü sistemlerde bence en güncel işletim sistemi kullanılmalı windows 11 home tavsiye ederim

Windows 11 Pro adından da anlaşılacağı gibi, Windows 11'in daha gelişmiş ve profesyoneller için olan sürümüdür. İşletmeler için tasarlanan Windows'un daha gelişmiş versiyonudur. Windows 11 Home ise tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Windows 11'in standart bir sürümüdür. seçim sizin

güncel ve güçlü sistemlerde bence en güncel işletim sistemi kullanılmalı windows 11 home tavsiye ederim
Windows 11 Pro adından da anlaşılacağı gibi, Windows 11'in daha gelişmiş ve profesyoneller için olan sürümüdür. İşletmeler için tasarlanan Windows'un daha gelişmiş versiyonudur. Windows 11 Home ise tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Windows 11'in standart bir sürümüdür. seçim sizin
Win 11den şikâyetçiydi herkes. Sorunlar duzelti mi ?

Hocam peki ben Windows 11 yükseltmek istesem tekrar etkinleştirme yapmam gerekir mi şuan lisanslı win10 enterprise kurulu

10 daha iyi.

w11 ancak 24h2 sürümü satabil olan çıktı heralde ben canary sürümündeyi bi sıkıntı yok

Geri