Neler Yeni

LoL İçin En İyi Yardımcı Uygulama Hangisidir?

Yavuz241

80+ Bronze
Selamlar. LOL severek oynuyorum. Her maç rün ayarlamaktan ve büyüleri ayarlamaktan sıkıldım. Rakibi de analiz etmek için yardımcı bır uygulama arıyorum. En iyisi hangisidir? Şu anda Senpai var aklımda.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
porofessor.gg nin uygulamasını kullanıyorum ben.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
blitz iyidir ya bence

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
2 3 yıldır lol oynuyorum hepsini denedim tavsiyem rününü kendin ayarlaman naru'nun bütün rünlerden bahsettiği bir video var onu izle ezberle kendi rününü oyuna ve karşındakine göre ayarla hepsinde sıkıntı çıkıyor yanlış rünle girdiğim çok fazla oldu

Yavuz241

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 3 yıldır lol oynuyorum hepsini denedim tavsiyem rününü kendin ayarlaman naru'nun bütün rünlerden bahsettiği bir video var onu izle ezberle kendi rününü oyuna ve karşındakine göre ayarla hepsinde sıkıntı çıkıyor yanlış rünle girdiğim çok fazla oldu
Hocam dereceli oynamadığım için haliyle karşıdaki rakipleri de görmüyorum. Hem biraz da üşeniyorum ondan hazır daha iyi olur.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Hocam dereceli oynamadığım için haliyle karşıdaki rakipleri de görmüyorum. Hem biraz da üşeniyorum ondan hazır daha iyi olur.
garip durumlar oluyor bazen rünleri girmiyor hero takasladığında rünü ayarlayamıyorsun falan aşırı sıkıntılı hiç bulaşma ezberle gitsin

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
blitz kullandım baya sonra güncellene güncellene benim pc de kasmaya başladı yavaş falan açılıyordu daha sonra senpai gg indirdim daha hızlı kasmadan falan onu kullanıyorum şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

o yanlış rün ayarlamayı bende de oluyordu o da basit mid geliyor mesela daha sonra adc geçtin adamla değiştiniz cait aldın ama mid rünü ile giriyon onu adc olarak ayarlaman gerekiyor yeri var onun yada son saniyelerde rün değiştirmezseniz hiç bişi olmuyor

Top Bottom