Hocam dereceli oynamadığım için haliyle karşıdaki rakipleri de görmüyorum. Hem biraz da üşeniyorum ondan hazır daha iyi olur.2 3 yıldır lol oynuyorum hepsini denedim tavsiyem rününü kendin ayarlaman naru'nun bütün rünlerden bahsettiği bir video var onu izle ezberle kendi rününü oyuna ve karşındakine göre ayarla hepsinde sıkıntı çıkıyor yanlış rünle girdiğim çok fazla oldu
garip durumlar oluyor bazen rünleri girmiyor hero takasladığında rünü ayarlayamıyorsun falan aşırı sıkıntılı hiç bulaşma ezberle gitsinHocam dereceli oynamadığım için haliyle karşıdaki rakipleri de görmüyorum. Hem biraz da üşeniyorum ondan hazır daha iyi olur.
o yanlış rün ayarlamayı bende de oluyordu o da basit mid geliyor mesela daha sonra adc geçtin adamla değiştiniz cait aldın ama mid rünü ile giriyon onu adc olarak ayarlaman gerekiyor yeri var onun yada son saniyelerde rün değiştirmezseniz hiç bişi olmuyor2 3 yıldır lol oynuyorum hepsini denedim tavsiyem rününü kendin ayarlaman naru'nun bütün rünlerden bahsettiği bir video var onu izle ezberle kendi rününü oyuna ve karşındakine göre ayarla hepsinde sıkıntı çıkıyor yanlış rünle girdiğim çok fazla oldu