dell G2422HS almayı düşünüyorum sen ne düşünüyorsun ?Üst seviye ips alabiliyorsan ips al, giriş-orta seviyede ips vs tn ghosting e-spor için fark edecektir. Espordan eminsen ve bütçen yüksek değilse tn düşün.
Ben alıp iade ettim dostum, ghosting vardı bana gelende. Kağıt üstünde güzel model, başka kullananlarda ghosting çıkmadı sanırım. Sorunlu model gelmezse üzmez diye umuyorum.dell G2422HS almayı düşünüyorum sen ne düşünüyorsun ?
biraz daha abart knk sankı tn panel ölüm getiriyor tövbe yarabbim ya konuyu açan arkadaş IPS Monitörler Daha pahalı olur renkleri daha canlı verir Ama Tn paneller renkleri FARKLI açılardan tam göstermez okadar ama ekrana baktığında büyük bir fark olmayacak lol'de bunu anlayamazsın zaten yerinde olsam lol için tn panel alırdım.Esporcu olmayacak çocuk, günün büyük bir kısmını youtubeda geçirecek, Renkler güzel olsun seyir keyfi artsın. Kullanımı konforu artsın.
Günde 10 saat lol oynasa bile fark etmeyecek, sanki tüm sistemi 4090, rival pro, steelseries pro serisi kulaklıklar, refleks destekli monitör ve donanımlar. Ve en önemlisi 10ms aşağısı internet.
yani özetle Ips al geç. Tn düşman başına.
pantone onaylı ekran kullanıyorum. Senden daha çok pc elimden geçti merak etme.biraz daha abart knk
esporcular aşırı düşük gecikmeye sahip TN panel kullanır. fakat ben gündelik kullanacağım renkleri siyahları güzel olsun aynı zamanda hz ve düşük tepkimede sağlasın diyorsan ips tercih edilir. bana soruyorsan maaşlı bir esporcu değilsem kesinlikle TN almam, gider İps 165 1ms alır gündelikte keyfini sürer hemde oyun oynarım.Selam. Profesyonel oyuncu olmak için LoL oynuyorum. LoL'de TN ile IPS'in arasında çok fark var mı? TN panelde daha az ghosting yaşanıyor diye biliyorum. Sırf LoL'de daha az ghosting yaşamak için IPS'ten vazgeçip TN alınır mı?
Dostum adamin internetinin 60 ms olduguna nerden karar verdin tam olarak?bana görede tn panel leş ama adam profesyonel olmak istiyorum diyor neden bu kadar tribe girdin anlamadimpantone onaylı ekran kullanıyorum. Senden daha çok pc elimden geçti merak etme.
Ayrıca ekranda istediğin kadar ghosting olmasın, internetin 60ms mouse 50ms geciktirdikten sonra, ekran 3ms geciktirme fark etmez.
Profesyonel mecraya girerse zaten gerekli ekipmanı takım sağlar, tribe girdiğim yok. Defalarca aynı şeyi anlatmak yoruyor sadece. Cevap yazmak için son mesajı okuyup gelmeyin lütfen.Dostum adamin internetinin 60 ms olduguna nerden karar verdin tam olarak?bana görede tn panel leş ama adam profesyonel olmak istiyorum diyor neden bu kadar tribe girdin anlamadim