mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 607
Lol mü Valo mu? Hiçbirini oynama demeyin lütfen. Birini nedeniyle seçin. Hangisi daha az kanserdir? Daha fazla keyif alırım.
Rekabetçi oynamak istersen CS2 oyna veya lol senin zevkine kalmış (lol oynama aile yıkar)Lol mü Valo mu? Hiçbirini oynama demeyin lütfen. Birini nedeniyle seçin. Hangisi daha az kanserdir? Daha fazla keyif alırım.
Assetto corsa oyna gitsin. Lole girersen çıkamazsın, bambaşka birine dönersin.Lol mü Valo mu? Hiçbirini oynama demeyin lütfen. Birini nedeniyle seçin. Hangisi daha az kanserdir? Daha fazla keyif alırım.
Ya da sadece minecraft oyna chill chill takıl.Assetto corsa oyna gitsin. Lole girersen çıkamazsın, bambaşka birine dönersin.
İkisini de uzun zaman oynayıp bırakmış biri olarak şu an hikaye tabanlı oyunları oynuyorum, eskiden oyun oynamadığımı sidik yarışı içinde olduğumu fark ettimLol mü Valo mu? Hiçbirini oynama demeyin lütfen. Birini nedeniyle seçin. Hangisi daha az kanserdir? Daha fazla keyif alırım.
Fortnite deneyebilirsinizLol mü Valo mu? Hiçbirini oynama demeyin lütfen. Birini nedeniyle seçin. Hangisi daha az kanserdir? Daha fazla keyif alırım.
Teşekkürler lole başlamama kararı aldım. Roblox oynayacağım ben en güzeli o.Kisiligine, oyun zevkine vs. gore cok degisken seyler bence ikisini de dene kendi tecrubene gore sec
Roblox oynamaya karar verdim, teşekkürler.Akıl sağlığını seviyorsan online rekabetçi oyun oynama aoe4 felan hariç
(6000 saat lolüm var)
Var olduğu için Roblox oynayacağım.akıl sağlığın yoksa League of Legends
Roblox'a ne dersinYa da sadece minecraft oyna chill chill takıl.