Yardım LOL Orta Oyunda Fps Drop ve Oyundan Atma

ferais

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selam. Son birkaç aydır lol oynarken değişik sorunlar yaşıyorum. Defalarca format attım her durumda farklı sorunlar ortaya çıkıyor.

Windows 7-Tam Ekran: Dakika 8-12 arasında 3-4 defa bağlantı gidiyor (internetimde bir problem yok), daha sonra oyundan atıyor. Hiçbir uyarı yazısı, bugsplat vesaire çıkmıyor. Bağlantı gitmeye başladığında aşırı derecede fps drop alıyorum.
Bazen de henüz yükleme ekranındayken kapanıyor.

Windows 7-Çerçevesiz ya da Pencereli: Dakikaya bağlı olmaksızın oyunun herhangi bir anında oyundan atıyor. Uyarı vermiyor. Fps drop yok.

Windows 8.1: Bağlantı gitmesi gibi sorunlar yok. Oyun da nadiren kapanıyor. Ama dakika 8-15 arasında aşırı derecede fps drop alıyorum. 20. dakikadan sonra (eğer oyun kapanmazsa) hiçbir sıkıntı olmadan devam ediyor.

Windows 10: Oyun hiç kapanmıyor ama fps çok düşük.

Bu arada normalde bilgisayarımda 4gb ram vardı. Şuanda ikisini aynı anda takınca bilgisayar açılışta sürekli kendini resetliyor. İkisini birlikte kullanamıyorum defalarca kez denedim. Bu sorunların 2gb rame geçtikten sonra olabileceğini düşünüyorum.

Destek ekibine ulaştığımda bana sistemimin yetersiz olduğunu söylediler. Ama bu her zaman aynı dakikalarda bağlantımın gitmesini ve oyundan atmasını açıklar mı? Ya da madem sistemim yetersiz neden 35. dakikada beşe beş takım savaşlarında 80-90 fps oynayabiliyorum?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistem:
İntel Core2Duo e7500
2GB Ram
Msi G41m P33 Combo
HD5570

virüs bulaşmış olabilir

Knk oyunun kapanması w7 den w10 geçince oluyor onu lolün configinden değişiyorsun silip yüklesende bişe olmuyor orda açık ekran sayısı var w10 da alt tab çekince masa üstünü göstermiyor ama onuda ekran olarak sayıyor loldede onun ayarı 1 olduğu için ekran kararıyor oyunu kapatıp açınca düzeliyoda çok uzun sürüyor onun videosu vardı bakıp bulabilirsin fps sorunu için temp i temizleyince düzeliyor + benim bilgisayardan lole girerken googleyi felan - butonundan aşşağı alıp masa üstüne tıklıyom 20-30 fps fark oluyor dene sende istersen

Geri